(VIDEO) OVO JE LICE MONSTRUMA KOJI JE ZGROZIO SVET: Manijak iz berlinskog metroa zbrisao u Bugarsku!
Foto: Printscreen Youtube

ima podebeli dosije u domovini

(VIDEO) OVO JE LICE MONSTRUMA KOJI JE ZGROZIO SVET: Manijak iz berlinskog metroa zbrisao u Bugarsku!

Planeta -

Policija je identifikovala muškarca koji je u metrou u Berlinu gurnuo ženu niz stepenice, međutim sumnja se da je manijak u međuvremenu pobegao u rodnu Bugarsku.

Nemački mediji pišu kako je reč o Svetoslavu Stojkovu (26), a bugarska televizija TV Nova potvrdila je da spomenuti mladić ima podebeli kriminalni dosije u domovini. O njemu se zna da je rođen u gradu Dobriču na severu Bugarske, a trenutno živi u Varni na obali Crnoga mora.

"Ne znamo ništa o incidentu i nismo videli snimak', rekla je bugarskoj novinarskoj ekipi Svetoslavova tašta. Dok su Stojkov i supruga Cvetanka bili u Nemačkoj, ona je, kaže, u njihovoj porodičnoj kući čuvala njihovo troje dece.

Nemački mediji prenose da će vlasti tražiti od Bugarske izručenje Svetoslava. Informacije o njegovom identitetu policiji je dao jedan od četvorice muškaraca, koji su takođe bugarske nacionalnosti, a koji su isplanirali brutalan napad.

Stojkov je pušten iz pritvora pošto je platio kauciju. Banda je pratila žrtvu, a onda ju je Stojkov iz čista mira udario nogom u leđa. Žena se skotrljala niz stepenice i pala ravno na lice. Slučajni prolaznici odmah su joj priskočili u pomoć, a napadači su pobegli.

Kada se snimak napada proširio internetom, čak je i Majkl Kuer (54), bivši telohranitelj glumice Šarliz Teron i pevačice Ladi Gage, ponudio novčanu nagradu u iznosu od 2.000 evra za bilo kakvu informaciju o Stojkovu i njegovo hapšenje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: RUSIJA I TURSKA SU BILE NA IVICI RATA: Svet je strahovao od novog oružanog sukoba!

(Bild)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track