MAJKA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA SINU RASISTI: Njegov život posle ovoga više nikada neće biti isti!
Foto: AP

Preterao

MAJKA BRUTALNO ZAPUŠILA USTA SINU RASISTI: Njegov život posle ovoga više nikada neće biti isti!

Planeta -

Jedna rasistička rasprava na Fejsbuku imala je potpuno neočekivan kraj, kada se u razgovor dvojice rasista umešala majka jednog od njih.

Rasizam i antiimigrantsko raspoloženje u drastičnom su porastu u Velikoj Britaniji, pogotovo pošto je na referendumu odlučeno da ova država napusti Evropsku uniju.

Tako je jedan Englez na Fejsbuk profilu postavio fotografiju, ispod koje je napisao:

"Ova fotografija je ultimativni dokaz zašto imigranti ne mogu i nikada neće imati kapacitet da drže neke odgovornije pozicije u našoj državi", napisao je.

Na njegov komentar mu se javio kolega bankar, koji je nastavio u istom, rasističkom duhu.

"Pa, sigurno ima razlog zašto moja banka nema imigranata u svom menadžmentu. Mislim, pa ko bi verovao imigrantu da mu daš svoj novac u ruke? Mislim da tu više nije u pitanju samo boja kože. Prvo smo imali imigrante iz Afrike, Tajlanda, Indije, Pakistana, Kine... a sada ih imamo sve više iz Argentine, Rusije, Poljske, Rumunije ili kako se već zovu te njihove je*ene zemlje iz kojih dolaze", napisao mu je kolega.

Međutim, sledeći post je usledio od majke prvog rasiste koja mu je otkrila nešto potpuno neverovatno.

"Dragi moj sine, žao mi je što prekidam ovu rasističku orgiju između tebe i tvog "genijalnog" kolege. Nikada nismo želeli ovo da ti kažemo, a možda to ne bih trebala ni sada, ali pošto si zaista prešao liniju, ovo si zaslužio!"

"Sine, želim da ti kažem da smo te tvoj otac i ja usvojili pre 23 godine (kada si imao 2 godine) iz jedne porodice iz Jermenije, koja je živela u Sofiji u Bugarskoj."

"Međutim, ti se ne trebaš stideti zbog toga što si imigrant u ovoj zemlji. Izrastao si u mladog i uspešnog bankara koji ima sjajan život. Izgleda da "prljavi stranci" sa svojim "prljavim genima" ipak MOGU uspeti u životu, zar ne?"

"P.S. Očekujemo te na ručku u nedelju. Pripremam špagete "Bolonjeze". Nadam se da ti i to nije previše "strano".

(Dnevni Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track