OVO SU NAJPERVERZNIJI SVETSKI LIDERI: Orgijali sa balerinama, i maloletnicama i dečacima!

Ko je bio "prljaviji"

OVO SU NAJPERVERZNIJI SVETSKI LIDERI: Orgijali sa balerinama, i maloletnicama i dečacima!

Planeta -

Kada se povede priča o "prljavim" poklitičarima koje bije glas da su voleli perverzije tokom svoje vladavine među njima je i jedan sa nama najbliži.

O ljubavnom životu Josipa Broza Tita kruže mnoge priče. Knjiga Stjepana Đurekovića "Ja, Josip Broz Tito", bez sumnje je najneobičnija knjiga koju je emigracija ikad izdala o Titu.

Đurekovićev roman, naime, iznosi celu enciklopediju političkih, privatnih, obaveštajnih i seksualnih tračeva o Josipu Brozu Titu i njegovim najbližim suradnicima, pa je reč o pravoj erotskoj Ilijadi, u kojoj se eros meša s tanatosom, a orgije prepleću sa scenama brutalnih masovnih egzekucija. Najšokantnija tvrdnja iznesena u knjizi kaže da je jednom prilikom Tito birao koju će balerinu odvesti u krevet.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

"Kad su se Tito i Ranković predveče vratili iz šetnje, zatekli Rankovića i Đilasa kako se zabavljaju sa mnogo devojaka. Tito na brzinu oceni da ih ima oko četrnaest. Bila je to baletska grupa iz Ljubljane koju su malo pre toga dopremili Rankovićevi ljudi specijalnim autobusom. Nakon plesa, Tito počinje da zamišlja kakve bi one bile u krevetu", piše u knjizi.

S druge strane Jadrana, tokom godina vladavine Silvija Berluskonija pojavile su se brojne glasine o njegovim seksualnim avanturama. Kako piše Dejli Bist, sve je izašlo na videlo kada se Berluskoni našao na sudu zbog seksa s maloletnom prostitutkom.

FOTO: AP
FOTO: AP

Glasine su se tada samo pojačale, a u italijanski rečnik je ušao izraz "bunga-bunga", kako je Berluskoni nazivao zabave na kojoj su mu bogati Italijani dovodili samo najskuplje prostitutke.

Na drugoj obali Mediterana, Momera Gadafija su optuživali 2013. godine da je bio zavaisni od vijagre i seksa. Nedugo nakon toga objavljena je i knjiga u kojoj se tvrdi da je libijski diktator seksualno zlostavljao male dečake i da je pokušavao da zavede supruge stranih veleposlanika.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Naravno, u to doba Gadafi nije mogao da ih tuži zbog klevete zato što je ubijen 2011. godine. Što se tiče azijskih diktatora, Mao Cedung navodno je bio pedofil, a Kim Jong-Il navodno je imao čak 2.000 žena na raspolaganju kako bi mu ispunile sve seksualne fantazije.

Nedavno su objavljeni neprovereni dokumenti koji tvrde da je Donald Tramp, uskoro i zvanično novi američki predsednik, bio na jednoj suludoj zabavi u organizaciji ruske tajne službe.

Iz te večeri procurilo je mnogo toga, a najluđi detalj kaže da je Tramp učestvovao u perverznim igricama koje su uključivale "zlatni tuš", seksualni čin u kojem partneri uriniraju jedni po drugima. Tramp je odmah demantovao te priče tvrdeći da je germofob, odnosno da se boji bakterija i prljavštine.

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track