(UZNEMIRUJUĆE) SLOVENCU SERVIRALI LJUDSKU NOGU U KINESKOM RESTORANU: A hteo je da proba medveđu šapu
Foto: Reuters 1 Jun 2016

Užas

(UZNEMIRUJUĆE) SLOVENCU SERVIRALI LJUDSKU NOGU U KINESKOM RESTORANU: A hteo je da proba medveđu šapu

Planeta -

Nakon što je konobar na društvenim mrežama podelio jezivu fotografiju navodno snimljenu u njegovoj kuhinji, vlasnici kineskog restorana u Italiji optuženi su za posluživanje ljudskih stopala, piše Dejli mejl.

Naime, gosti restorana u Padovi poželeli su da probaju kineski delikates - šape medveda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vreme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio.

Ono što je na fotografiji vidljivo su dva razrezana komada mesa koja deluju kao delovi ljudske noge, ali konobar tvrdi da je reč o medveđim šapama koje je poslužio jednom Slovencu i njegovim prijateljima.

Nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama, restoran je prijavljen nadležnim vlastima.

Policija i inspekcija pronašli su 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjivog porekla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli frižider, podove i peć u potpunom neredu, a delu namirnica istekao je rok trajanja.

Policija je konsultovala forenzičare da bi pogledali fotografiju noge i njima na prvi pogled izgleda kao da je reč o delu ljudskog tela. Istraga je i dalje u toku.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track