Racija u Spužu zbog Fejsbuka

Robijaju na društvenoj mreži

Racija u Spužu zbog Fejsbuka

Planeta -
Podgoričanin koji je ubio ženu i prijatelja iz pritvora šeruje omiljene pesme o kazni i neverstvu

PODGORICA - Crnogorska policija sprovela je raciju u zatvoru u Spužu, pošto su pojedini zatvorenici postali aktivni na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk, iako su mobilni telefoni i internet zabranjeni u zatvoru.

Iako je zabranjeno korištenje mobilnih telefona u zatvoru u Spužu, pojedini pritvorenici ih obilato koriste, a, kako prenose podgorički mediji, najbolji dokaz su veoma česte posete pojedinih pritvorenika na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk.

Među njima je i Podgoričanin Igor Raičević, koji u Istražnom zatvoru u Spužu čeka suđenje za dvostruko ubistvo - supruge Marije i njenog prijatelja Ivana Dulovića, zeta predsednice Vrhovnog suda Crne Gore Vesne Medenice.

Kako prenose Dnevne novine, dok u pritvorskoj sobi čeka početak suđenja, Raičević neretko pod imenom Igor Rogi šeruje svoje omiljene pesme, koje govore o neuzvraćenoj ljubavi, neveri, kazni, deci bez majke...

Da se ne radi o lažnom profilu koji Raičeviću možda ažurira neko drugi potvrđuje i njegova fotografija sa prepoznatljivom pozadinom pritvorske ćelije.

Ovako je u Spužu, napisao je Raičević iznad postavljene slike na profilu kako bi odagnao bilo kakvu sumnju da se ne radi o njemu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track