OVA OPROŠTAJNA PORUKA PROMENIĆE VAM ŽIVOT: Ostalo joj je nedelju dana života, a ovo je njen amanet!
Foto: Printscreen Youtube

tuga

OVA OPROŠTAJNA PORUKA PROMENIĆE VAM ŽIVOT: Ostalo joj je nedelju dana života, a ovo je njen amanet!

Planeta -

Njeno telo odbacilo je pluća koja su joj transplantovana i preostalo joj je manje od nedelju dana života. Od svojih prijatelja oprostila se dirljivom porukom od koje se srce cepa.

Nardja Miler (25) šminkerka iz Brizbejna čitavog je života patila od cistične fibroze, a 2014. godine je rešila da se operiše jer više nije mogla imala snage da vodi „bitku bez kraja”.

Nažalost, njeno telo je posle dve godine odbacilo pluća za koja je verovala da će joj spasiti život. Lekari su joj saopštili poražavajuću vest da joj je ostalo svega nekoliko dana života. Na Instagramu je ostavila oproštajnu poruku u kojoj je objasnila da nikada nije odustajala, i poručila svima "da žive život do maksimuma".

"Možda vas znam ceo život, možda par dana, ili deset godina. Ali za nedelju dana neću vas znati uopšte i neću vas videti nikada više. Ali uvek ću voleti sve uspomene koje smo zajedno gradili. Stvari nekad u životu ne ispadnu kako smo želeli i ima toliko stvari koje sam propustila i koje nikad neću uspeti da doživim, ali odozgo ću se smejati jer sam nekada bila živa.

Nikada neću odustati, kao što nisam ni do sada. Ipak, vreme je da pustim stvari da idu svojim tokom. Moje telo ne može više. I poslednje, preklinjem vas, živite svaki dan svog života punim plućima kao da vam je poslednji" napisala je Nardja.

Nardija sa verenikom Fora FB
Nardija sa verenikom Fora FB

Njen verenik Liam Ficdžerald rekao je da Nardja želi da svi znaju koliko je važna donacija organa. Njena rođaka Taše Daglas-Miler rekla je da se Nardja bori sa cističnom fibrozom 25 godina.

"Ceo život je po bolnicama, propuštala je rođendane, Božiće i sve one male stvare koje ostali prihvataju zdravo za gotovo", rekla je Taše.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track