RAT ZVEZDA: Tramp mrzi Švarcenegera zbog Ivanke
Foto: Reuters

Nastavljen sukob glumca i predsednika SAD

RAT ZVEZDA: Tramp mrzi Švarcenegera zbog Ivanke

Planeta -

Tramp je na Švarcenegera ljut zato što je želeo da ga ćerka zameni na mestu voditelja, ali je NBC odabrao bivšeg guvernera Kalifornije

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp juče je ponovo napao glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera, a mediji tvrde da je opsednut holivudskom zvezdom zbog svoje ćerke Ivanke.Tokom Molitvenog doručka, kojem su prisustvovale hiljade stranih diplomata, šef Bele kuće tražio je od gostiju da se mole za Arnolda zbog njegovog slabog rejting u „Šegrtu“, gde ga je zamenio. Juče ujutru napisao je na Tviteru:- Da, Arnold je bio užasno loš kao guverner Kalifornije i još gori u „Šegrtu“... Ali se bar stvarno trudi!

Američki NDTV tvrdi da je razlog opsesije glumcem Ivanka Tram:- Zašto bi lider najmoćnije zemlje sveta toliko brinuo o čoveku koji je glumio u „Policajcu iz vrtića“? Tramp je želeo da ga ćerka Ivanka nasledi na mestu voditelja. Međutim, NBC je rešio da raskine veze s njim, pa su izabrali Arnolda i ovaj mu to nije oprostio.

ARNOLD ŠVARCENEGERDa sam rođen u Americi, sad bih se sigurno kandidovao. Glasaću za bilo koga osim za TrampaMi nismo neprijatelji, već prijatelji. Iako strast može zategnuti, ona ne sme slomiti obveznice naše ljubaviHej, Donalde, zašto ne zamenimo poslove? Ti preuzmi televiziju, a ja ću tvoj posao, da ljudi konačno mogu mirno da spavajuDONALD TRAMPVau, rejtinzi su stigli i Arnold Švarceneger je uništen u poređenju s rejting mašinom - Donaldom Dž. TrampomSamo želim da se pomolimo za Arnolda, ako možemo, i za njegov slab rejting u „Šegrtu“Da, Arnold Švarceneger je bio užasno loš kao guverner Kalifornije i još gori u „Šegrtu“... Ali se bar stvarno trudi!

Simpsonovi predviđali karijere i jednom i drugomOBOJICA NA ČELU SJEDINJENIH DRŽAVAZanimljivo je da je crtani „Simpsonovi“ jedan od retkih koji je još 2000. predvideo dolazak Donalda Trampa u Belu kuću, a više puta su tvrdili i da će Arnold Švarceneger postati predsednik SAD, uprkos tome što mu sadašnja pravila to ne dozvoljavaju jer nije rođen u Americi.

E.K.

BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track