FETIŠ ŽURKE SE PRETVORILE U HOROR: Primoravali dečaka da oblači kostim tigra, pa ga SILOVALI
Foto: Profimedia

Istraga koja je zgranula svet

FETIŠ ŽURKE SE PRETVORILE U HOROR: Primoravali dečaka da oblači kostim tigra, pa ga SILOVALI

Planeta -

Vrhovno tužilaštvo Pensilvanije saopštilo je da su istražitelji primili niz informacija u slučaju dečaka koga je silovalo više muškaraca, uključujući i jednog koji se kostimirao u lisicu.

U dokumentima se navodi da je dečak, koji sada ima 15 godina, bio prisiljen da se oblači kao Tigar Toni na fetiš fetiš žurkama predgrađu Filadelfije, gde je više puta seksualno napadnut.

Trojica muškaraca optužena su za silovanje deteta, a četvrti za pokušaj seksualnog kontakta s maloletnikom posredstvom interneta.

Sve je počelo prošlog leta, kada je Džefri Harvi (40) uhapšen pod optužbom za pokušaj uspostavljanja seksulnog odnosa putem interneta sa osobom za koju je verovao da je 13-godišnji dečak, pri čemu je zapravo komunicirao sa istražiteljem, piše "Independent".

Harvi je detektivima predao SMS poruke koje je razmenjivao s Dejvidom Parkerom (38) u kojima je izrazio želju da ima seks s Parkerom i s dečakom, saopštila je policija. Sledećeg dana Parker je uhapšen.

Kako je saopštila policija, Parker je priznao da je na nedoličan način dodirivao dečaka.

Dečak je rekao istražiteljima da ga je Parker više puta seksualno zlostavljao pre nego što je napunio 13 godina i da ga je “često vodio u kuće i stanove gde su ga drugi odrasli dodirivali na seksualan način.”

Žrtva je smeštena u hraniteljsku porodicu i podvrgnuta je psihološkoj terapiji.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track