AMERIČKI NOVINAR NAZVAO PUTINA UBICOM: Moskva hitno traži IZVINJENJE!
Foto: Reuters

Neprihvatljive i uvredljive izjave

AMERIČKI NOVINAR NAZVAO PUTINA UBICOM: Moskva hitno traži IZVINJENJE!

Planeta -

Kremlj smatra neprihvatljivim i uvredljivim izjavu novinara američke televizije Foks njuz na račun predsednika Rusije Vladimira Putina i očekuje da dobije izvinjenje, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Novinar Foks njuza je, između ostalog, nazvao Putina „ubicom“.

"Smatramo ove reči novinara televizije Foks njuz neprihvatljivim i uvredljivim. I, naravno, želeli bismo da dobijemo izvinjenje od ove renomirane kompanije", rekao je Peskov novinarima komentarišući pitanje o reakciji američkog predsednika Donalda Trampa na optužbe novinara na račun Putina.

Peskov nije komentarisao Trampov odgovor. "Što se tiče izjave američkog predsednika, ne bih komentarisao", naglasio je on.

U intervjuu za jednu od vodećih televizija Foks njuz Tramp je Bilu O’Rajliju govorio o poštovanju ruskog predsednika, a novinar ga je podsetio na optužbe koje je Zapad izneo na račun Moskve i Putina.

"A šta Vi mislite? Da li je naša zemlja toliko nevina?", uzvratio je američki lider.

Tramp je, takođe, naglasio da je za Sjedinjene Američke Države "bolje da poboljšaju odnose sa Rusijom nego obrnuto". On je rekao da će biti „dobro“ ako Moskva pomogne SAD u borbi protiv DAEŠ-a. Predsednik je, istovremeno, istakao da ne zna da li će uspeti da nađe zajednički jezik sa Putinom.

(Sputnik)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: U ovim "čudovištima" se voze predsednici najvećih sila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track