MAJKA MONSTRUM: Ubila 6 beba i krila u iznajmljenom magacinu!
Foto: Printscreen Tweet

užas u kanadi

MAJKA MONSTRUM: Ubila 6 beba i krila u iznajmljenom magacinu!

Planeta -

Andrea Gisbreht (42) iz Kanade leševe šest beba krila je u jednom magacinu koji je iznajmila.Ova žena danas ima dvoje dece.

Ostale trudnoće je krila od supruga. Rađala je u tajnosti i ubijala novorođenčad. Slučaj je otkriven 2014. godine kada je fabrika u gradu Vinipegu izbacivala stvari iz magacina zbog neplaćenog zakupa. Tada su otkrili ostatke šest beba. Petoro dečaka i devojčica su verojatno rođeni živi, međutim uzrok smrti nije mogao da s eotkrije jer su leševi bili u vrlo lošem stanju pa ženu nisu mogli da optuže za ubistvo.

"Gisbrehtova je bila svesna činjenice da su deca verovatno rođena živa i htela je da prikrije njihovo rođenje", rekao je sudija koji je ženi izrekao kaznu. Dodao je da peškiri, ćebenca i ostali predmeti koji su pronađeni pored leševa pokazuju da je majka rodila bebe u svojoj kući, a onda ih je kasnije odnela u magacin.

Iako žena nije htela da da policiji DNK uzorak, policajci su ga uzeli uz sudski nalog i dokazali da je žena majka pronađene dece. Sud je zaključio da nema dokaza da je Andrea imala komplikacije u trudnoćama.

Za svaku mrtvu bebu mogla bi da dobije po dve godine zatvora. Jedan leš pronađen je u cementu, a jedan je bio prekriven belim prahom. Andrea je na suđenju tvrdila da nije kriva i puštena je na slobodu uz kauciju.

Na suđenju odbrana nije imala ni jednog svedoka, a Andrea je preko advokata tvrdila da je tela ostavljala u magacin da bi ih sačuvala, a ne da ih se reši. Žena je navodno imala i deset legalnih pobačaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track