Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator pa se slikali s njim

Skandal u Crnoj Gori

Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator pa se slikali s njim

Planeta -
Hirurzi uklonili seksualno pomagalo iz anusa svog pacijenta, pa to i ovekovečili snimcima mobilnim telefonima. Nesrećnog „đetića“ u bolnicu dovela žena

PODGORICA - Ptičica!Crnogorski hirurzi su u Kliničkom centru u Podgorici muškarcu iz anusa izvadili vibrator, a zatim su se malo „našalili“ i napravili snimak i fotografije koje kruže internetom!Pacijenta je prošle nedelje kod lekara dovela žena i tražila da mu se operativnim zahvatom izvadi sprava. Još uvek se ne zna kako je vibrator dospeo u pacijenta, a kako pišu podgorički mediji, javnost je šokirana postupkom lekara, koji su ceo slučaj iskoristili za neslanu šalu.Crnom Gorom, naime, kruži snimak na kojem se vidi kako doktori međusobno ćaskaju i prave šale slikajući se sa sveže izvađenim vibratorom. Na snimku se jasno vidi uniforma jednog hirurga i ruke koje drže pomagalo.Lekari kod kojih je ovaj pacijent došao na pregled prvo su pomislili da je u pitanju šala, ali kad su na rendgenskom snimku utvrdili postojanje ovog predmeta, uverili su se da je to i u Crnoj Gori moguće. Operacija je trajala punih pet sati, a lekari tvrde da je bila izuzetno teška, te da je pacijent imao mnogo sreće.U Lekarskoj komori Crne Gore kažu da nisu videli snimak niti da su čuli za „slučaj vibrator“, ali tvrde da će ispitati ovaj događaj, a ukoliko se ustanovi da su zdravstveni radnici prekršili lekarski kodeks, biće kažnjeni.Prema informacijama iz crnogorskih medija, osmoro ljudi je moglo da napravi snimak: anestetičar, anesteziolog, hirurg, dva asistenta, dve instrumentarke i konsultant.

Sprovešćemo istraguDirektor Kliničkog centra Crne Gore Milan Mijović rekao je da će zvanična obaveštenja dati tek nakon sprovedenog ispitivanja, ali ukoliko se dokaže da snimak zaista postoji, počinilac tog dela biće najstrože kažnjen.

Najbizarnije operacijeSlučaj iz Crne Gore može se svrstati u najbizarnije operacije u svetu. Neke od njih su intervencija nad čovekom koji je imao ekser u glavi, što se vrlo precizno može videti na rendgenskom snimku. Desilo se i da su doktori greškom zaboravili makazice u utrobi pacijenta, pa taj katastrofalan propust otkrili tek na rendgenskom snimku. Crnogorski „slučaj vibrator“ može da parira ovim svetskim „genijalcima“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track