(VIDEO) HOROR U ARGENTINI: Gola tela majke i ćerke (15) nađena u torbama u dvorištu napuštene kuće
Foto: Printscreen Twitter/@alancaceres5

Misteriozno ubistvo

(VIDEO) HOROR U ARGENTINI: Gola tela majke i ćerke (15) nađena u torbama u dvorištu napuštene kuće

Planeta -

Gola tela Maruhe Čakon Perez (50) i i njene ćerke Širli Kijelo Barijentos (15) bila su stavljena u putne torbe, zavezana kanapom i zakopana u plitkom grobu u dvorištu napuštene kuće u gradu Ensanadi.

Policija je blizu humki našla devojčicino rublje i krvavi nož.

Inspektori kažu da je glavni osumnjičeni Ugo Orlando Hidalgo (40), za kog se veruje da je bio Maruhin partner.

Istražni tužilac Marselo Romero rekao je da je policija počela potragu za majkom i ćerkom kad su uznemireni rođaci prijavili da ih nisu ni videli ni čuli od 28. januara.

Daglas Barijentos, Maruhin, ispričao je medijima da postoji snimak telefonskog poziva na kom se čuju televizor i njegova majka kako govori "Molim vas, ne želim da umrem". Zvao je baš Hidalgo, koji je u bekstvu.

Porodica Barijentos strahue da su majka i ćerka žrtve trgovaca ljudima. Kimberli, Maruhina starija ćerka, ispričala je policiji da je njena majka upoznala Hidalga pre dva meseca i da joj je ponudio posao čistačice.

"Majka mi je rekla da joj Hidalgo deluje kao simpatičan čovek. Rekao joj je i da će se brinuti za nju i Širli", ispričala je Kimberli. Maruha i Širli živele su u Ensenadi u Argentini, a ostala Marihina deca u Limi u Peruu.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track