(FOTO,VIDEO) ONE SU NAJLEPŠE POLITIČARKE NA SVETU: Neke bile toples-igračice, a sada žare u vladama!
Foto: Printscreen Twitter

Lepša strana politike

(FOTO,VIDEO) ONE SU NAJLEPŠE POLITIČARKE NA SVETU: Neke bile toples-igračice, a sada žare u vladama!

Planeta -

U svetu politike ima sve više lepih žena, od kojih neke imaju stavove koji su apsolutno kontradiktorni u odnosu na njihov prethodni život.

Iako su sada ugledne građanke, neke od njih su se ranije slikale obnažene ili su bile toples igračice.1. Mara Karfanja - Italija

Ona je ranije bila toples model i igračica, ali je postala veoma konzervativan političar. Karfanja je ministarka za jednakost a veliki broj portala je opisuje kao bivši model i TV voditeljku koja je "najlepša ministarka u svetu". Nazivaju je "Mara La Bella" ("Lepa Mara"). Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je veoma joj je bio naklonjen pa je čak jednom rekao da bi je odmah oženio, samo da već nije oženjen.

2. Eva Kaili - Grčka

Bivša voditeljka je izabrana u grčkom parlamentu 2007. godini a ima status "najzgodnije parlamentarca" u Grčkoj, a redovno je izazivaju druge lepotice u parlamentu.

3. Ana-Marija Galojan - Estonija

Ova lepotica vodi Estonski evropski pokret. Važi za jednu od najvažnijih žena u Estoniji, a bila je optužena za proneveru sredstava i trošenje na kozmetičke proizvode. Njen odgovor? Pozirala je obnažena za Plejboj u znak protesta.

4. Vera Liška - Austrija

Vera Liška je bivša plivačica iz Austrije, koja se takmičila za svoju domovinu 1996. na Letnjim olimpijskim igrama u Atlanti. Na Evropskom prvenstvu iste godine osvojila je titulu na 50 metara prsno.

5. Sethrida Geagea - Liban

Jedna od najpopularnijih političarki u Libanu, ima reputaciju ne samo zbog lepote, već i zbog prkošenja sirijskoj dominaciji. Njen suprug Samir Geagea, pušten je iz zatvora posle 11 godina 2005. godine.

6. Kraljica Ranija - Jordan

Jordanska kraljica Ranija Al Abdulah je prema mišljenju mnogih jedna od najmoćnijih žena na svetu. Ona je posvetila većinu svog vremena mnogim pitanjima koji se tiče Jordana a posebno obrazovanju. Kraljica Ranija je takođe pokrenula svoj Jutjub kanal sa ciljem da okupi istomišljenike na Bliskom Istoku koji imaju slično viđenje Arapa i muslimana.

7. Nikol Mineti - Italija

Ova zubna higijeničarka je postala političar a bila je veoma bliska sa italijanskim premijerom Silvijom Berluskonijem. Ona je bila u centru medijske pažnje tokom afere kada je Berluskoni bio tužen zbog zavođenja maloletnica na svojom bunga-bunga zabavama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima (VIDEO)

(Reckontalk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track