(VIDEO) MONSTRUOZNI OTAC IZ PAKLA: Zlostavljao ćerku dok nije prokrvarila u pelene i umrla
Foto: Printscreen Youtube

Užas

(VIDEO) MONSTRUOZNI OTAC IZ PAKLA: Zlostavljao ćerku dok nije prokrvarila u pelene i umrla

Planeta -

Metju Li Viliamsom priznao je ubistvo svoje ćerke, koja je pretrpela ekstremno seksualno zlostavljanje.

Kieša Li (3) umrla je 2013. godine nakon što je podvrgnuta dužem seksualnom zlostavljanju tako nasilnom da je krvarila u svoje pelene.

Vilijamson je u Vrhovnom sudu u Brisbejnu priznao krivicu za ubistvo ćerke, ali je negirao da je fatalno povredio dete.On je priznao da je koristio konopac da bi dete bilo zatvoreno, ali je negirao optužbe o užasnom zlostavljanju, uključujući i korišćenje velikih seksualnih igračka, udaranje u stomak, poziranjem sa njom dok su goli i povlačenjem uha dok nije počelo da krvari.

Kiheša je zadobila unutrašnje povrede koje su se inficirale, a na sudu je rečeno da je to bilo tako bolno da verovatno nije mogla ni da jede, pije ili se čak kreće 12 sati pre smrti.

Ona je pokazala ocu da krvari iz svojih polnih organa i rekla da ne želi više da joj gura prste u analni otvor. Vilijamson je rekao da nije želeo da potraži pomoć lekara za svoju ćerku, jer je bio zabrinut da će upozoriti vlasti.

Kada je umrla, Kiheša je živela u stanu sa svojim ocem, i Kristoferom Kentom. Njih dvojica su optuženi za "neuobičajno seksualno ponašanje". Kent, koji se izjasnio krivim za ubistvo iz nehata i dobio uslovnu od dve godine, rekao je sudu da je Vilijamson zlostavljao svoju ćerku.

Vilijamson je tvrdio da je Kent odgovoran za zlostavljanje.

Suđenje je neočekivano prekinuto nakon što je odbrana Vilijamsona zatražila istragu o "psihološkoj abnormalnosti" koja je mogla da doprinese njegovom ponašanju prema ćerki.

(metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track