Glumila dečaka da bi zavela devojčicu

Glumila dečaka da bi zavela devojčicu

Planeta -
Amerikanka Karisa Hads (24) prerušavala se u mladića kako bi bila u vezi i imala seks sa tinejdžerkom od 15 godina

PITSBURG - Bizarno.Amerikanka Karisa Hads (24) prerušavala se i predstavljala kao dečak od 17 godina kako bi imala seks s devojčicom od 15 godina.

Karisa je putovala preko čitave Amerike kako bi zavela maloletnicu i nagovorila je na seks, a federalna policija ju je uhapsila u maju ove godina. Kod Karise policija je pronašla sveže ofarbani veštački penis i steznik kojim je krila grudi.Poremećena žena je upoznala nesrećnu devojčicu preko Fejsbuka i skoro 14 meseci su imale prijateljske prepiske preko socijalne mreže.

Karisa je potom predložila sastanak u jednom hotelu u Pitsburgu, gde je maloletnicu dovela njena majka, i sve je navodno prošlo bezazleno. Dva meseca kasnije Karisa je doputovala u Zapadnu Virdžiniju u kuću devojčice, gde je provela pet dana i imala seks s maloletnicom.

Nesrećnoj devojčici bilo je čudno što svog dečka nikad nije videla bez majice, kao i što pri penetraciji nije otkopčao šlic na farmerkama.

Nakon razgovora s majkom shvatila je da nešto nije u redu pa je porodica pozvala policiju, koja je uhapsila Karisu. Zbog bizarnog zločina ženi preti kazna zatvora od 30 godina, na koju će najverovatnije biti osuđena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track