Najnovije vesti

(VIDEO,FOTO) ŽENA SKROZ GOLA TUMARALA PO ULICI: Vikala na prolaznike i niko nije razumeo šta kaže
Foto: Printscreen Youtube

Strašno

(VIDEO,FOTO) ŽENA SKROZ GOLA TUMARALA PO ULICI: Vikala na prolaznike i niko nije razumeo šta kaže

Planeta

Građane i turiste koji su se danas zatekli na ulicama Bangkoka šokirao je prizor gole žene koja je potpuno dezorijentisano tumarala među prolaznicima.

Žena plave kose, u srednjim 30-im godinama, uočena je u blizini popularnog turističkog punkta Kao Sana, ulice poznate po mnogim barovima, klubovima i restoranima u kojima turisti rado provode noći.

Kad su policijski službenici prvo probali da joj se približe, žena je pobegla. Nedugo nakon toga pronašli su je na obližnjem mostu i ogrnuli je maramom, a nesrećna žena nije bila voljna da sarađuje, a i sve što je govorila bilo je potpuno nerazumljivo.

"Temperature su danas vrlo visoke, ulice su pune turista i velika je gužva. Verujemo da je ona takođe turistkinja, a ne znamo šta joj se dogodilo. Nije bila u stanju da razgovara s nama i odbijala je da odgovara na pitanja koja smo joj postavljali na engleskom jeziku", izjavio je Džakai Banjensakul, čovek koji se našao na licu mesta i pokušao da joj pomogne.

"Policajac je upitao kako joj je ime i odakle dolazi, a ni te odgovore nismo dobili", dodao je Banjensakul. Nakon policijskog ispitivanja koje nije urodilo plodom, policija je smestila u bolnicu na lekarske analize koje bi trebalo da utvrde njeno stanje, ali i donesu nove informacije.

Prema dosada dostupnim informacijama ne postoji sumnja da je fizički napadnuta pre nego što je počela gola da tumara ulicama.

(Jutarnji.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...