Najnovije vesti

(VIDEO) ŠOKANTNO: U PUNOJ BRZINI POKOSIO TRAMPOG SAVETNIKA Soroš ubija predsednikove ljude?
Foto: Reuters

Ozbiljne optužbe

(VIDEO) ŠOKANTNO: U PUNOJ BRZINI POKOSIO TRAMPOG SAVETNIKA Soroš ubija predsednikove ljude?

Planeta

VAŠINGTON - Rodžer Stoun, bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da su juče ujutru pokušali da ga ubiju, a za atentat je optužio milijardera Džordža Soroša i njegove operativce.

Rodžer Stoun tvrdi da su operativci Džordža Soroša pokušali da ga likvidiraju jer ima dokaze da lider SAD nije radio s Vladimirom Putinom.

Kako je naveo saradnik i prijatelj šefa Bele kuće, njega pokušavaju da sklone zato što će na svedočenju pred Senatom dokazati da su tvrdnje o vezama Trampovog tima sa Kremljom i ruskim predsednikom Vladimirom Putinom lažne.

Česta meta... Rodžer Stoun
Česta meta... Rodžer Stoun

- Išao sam kolima ka Orlandu kako bih održao govor kada je u nas, s bočne strane, udarilo vozilo na kojem su stakla bila toliko zatamnjena da se nije moglo videti ko je za volanom. Crni automobil, "pontijak", nije imao registarske tablice, a nakon udara su samo pobegli. Spasli su me vazdušni jastuci. Imam nekoliko modrica i zamućen vid na desnom oku, koje sam operisao odavno zbog povrede u bokserskom meču - kaže Stoun.

On je dodao da je siguran da nije reč o nesreći, već o atentatu na njega koji je organizovala takozvana država u državi, koalicija službi CIA i FBI sa delom političkog establišmenta i Sorošem.

- Sve to je veliki deo napada na mene iza kojih najverovatnije stoji Džordž Soroš. Sada su pokušali da me spreče da svedočim pred Senatom. Dosad su pokušali da me otruju, da me diskredituju, a sada i da me ubiju. Stalno kritikujem „državu u državi“ i zato sam postao njihova meta - rekao je Stoun za portal Infovors.

Sudar se dogodio samo dan nakon što su senatori iz redova republikanaca zatražili istragu uticaja Soroševog Otvorenog društva, pre svega na Balkan i Albaniju.

Bivši direktor CIANEMA DOKAZA O VEZI S RUSIJOMBivši direktor CIA i savetnik Hilari Klinton Majkl Morel rekao je da nije video nijedan dokaz da je Donald Tramp sarađivao s Rusijom.- Kaže se „gde ima dima, ima i vatre“. Ovde dima ima, ali vatre ne. Ni male logorske vatre, ni sveće, ma ni obične varnice. A mnogo ljudi traga za dokazima. Ništa nije potvrđeno, a dosije koji se pojavio sadrži samo priče koje je pričao neko ko ih je čuo od nekog - kaže Morel.

REPER: MELANIJA ĆE BITI MOJA K*RVAReper Šed Mos ili Bau Vau, štićenik Snup Doga, uključio se u raspravu između Donalda Trampa i svog mentora skandaloznim pretnjama prvoj dami.Nakon objavljivanja spota u kojem Snup Dog puca u klovna s Trampovom maskom, lider SAD je tražio da se reper uhapsi, posle čega je na Tviteru reagovao i Mos:- Hej, Donalde, začepi svoju propalu gu*icu i ne pričaj gluposti o mom ujaku Snup Dogu da ne bismo pretvorili tvoju ženu u prostitutku koja će raditi za nas.

E.K.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...