(VIDEO) NOVA ŽRTVA SERIJSKOG UBICE: Nemica (20) otišla u provod i nestala!
Foto: Printscreen Youtube

Pronađen samo njen mobilni

(VIDEO) NOVA ŽRTVA SERIJSKOG UBICE: Nemica (20) otišla u provod i nestala!

Planeta -

Studentkinja Malina Klar (20) 18. marta otišla je u provod i od tada joj se gubi svaki trag. Tog dana je bila na zabavi s prijateljicom Sandrom u kulturnom centru u Regensburgu.

Oko 1 sat ujutro devojka je nestala. U šest sati pozvala je prijateljicu na mobilni telefon. Devojka kaže da je Malina delovala potpuno dezorijentirano i da je pitala kako da se vrati kući. Ubrzo posle toga baterija joj je se ispraznila.

Sutradan popodne njena porodica prijavila je nestanak. U 17.45 sati prolaznik je našao njen mobilni na ivici šetališta uz reku. Policija je sa psima pretražila gradski park i stari deo grada.

Ronioci su pretražili i Dunav, ali Malina dosad nije pronađena. Mediji spekulišu da je devojka koja je odrasla u Bavarskoj, možda oteta, ubijena ili da je pala u Dunav i utopila se.

Pojavile su se i spekulacije da je devojka možda nova žrtva serijskog ubice koji je do sada ubijao u Nemačkoj, Austriji i Švedskoj.

Otac nestale devojke izjavio je da su psi tragači sledili trag njegove ćerke od Dunava prema putu. Moguće je da je devojka ušla u neki automobil ili drugo prevozno sredstvo. Navodno je viđena na parkiralištu na češkoj granici.

Druga je teorija da je devojka ubijena. Prema trećoj teoriji devojka je slučajno pala u Dunav i utopila se.

Nemački mediji su pisali da je navodno bila pijana kada je napustila lokal. U subotu se na jutjubu postavio video spot sa mnogobrojnim Malininim fotografijama uz pesmu uz verziju U2 na više jezika, kako bi je ljudi lakše prepoznali.

(rtlnext.rtl.de)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track