(VIDEO) REŠENA MISTERIJA SMRTI RUMUNKE U LONDONU: Otkriveno kako se Andrea (29) našla u Temzi!
Foto: Printscreen Youtube

Poslednja žrtva pomahnitalog teroriste

(VIDEO) REŠENA MISTERIJA SMRTI RUMUNKE U LONDONU: Otkriveno kako se Andrea (29) našla u Temzi!

Planeta -

Rumunka Andrea Kristea (29), koja je 22. marta pala s mosta Vestminster tokom terorističkog napada u Londonu nije uspela da se izbori sa teškim povredama.

Ona je posle 15 dana borbe za život isključena sa aparata koji su je održavali u životu, jer su organi počeli da otkazuju.

Dugo se vodila i rasprava je li Andrea namerno skočila s mosta bežeći od pomahnitalog teroriste Kalida Masuda, da li je odbacio auto preko ograde mosta ili je neko gurnuo. Posle detaljne istrage utvrđeno je kako tvrdi detektiv Džon Krosli.

"Andrea definitivno nije svojevoljno skočila u reku, već da je neko gurnuo u Temzu", tvrdi Krosli.

Doktori su saopštili da je Rumunka umrla zbog otkazivanja organa, teške povrede glave i posledica boravka u ledenoj vodi...

Andrea je tog kobnog martovskog dana došla u London na romantičnu proslavu 33. rođendana svog dečka Andrea Burnaza. Nažalost, nikada nisu otišli na tu rođendansku večeru. Na njih je naleteo pomahnitali Masud, i Andrea je poginula, a njen verenik je zadobio prelom noge.

On je pre nekoliko dana otpušten iz bolnice.U kolicima skrhan bolom posle smrti voljene on je u kolicima otišao do Vestminsterskog mosta na koji je položio belu ružu. U napadu je poginulo petoro, ranjea 35 osoba. Napadač je likvidiran.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track