(VIDEO) KRVAVA PROSIDBA: Posle masakra pozvao devojku i rekao "Dođi sve sam ih pobio"!
Foto: Printscreen Facebook

Turska u šoku

(VIDEO) KRVAVA PROSIDBA: Posle masakra pozvao devojku i rekao "Dođi sve sam ih pobio"!

Planeta -

Beživotna tela šest osoba pronađena su sinoć u jednom stanu u gradu Adani na jugu Turske. Istragom je ustanovljeno da je jedna osoba usmrtila pet rođaka, pa izvršila samoubistvo.

Turska policija je po pozivu stanara petospratnice u četvrti Kurtulus izašla na teren, ali su vrata stana bila su zaključana, pa su uz dozvolu tužilastva vrata razvaljena.

U stanu su zatekli stravičan prizor i šest leševa.Nakon policijskog uviđaja utvrđen je identitet svih osoba, te je ustanovljneno da je peterostruko ubistvo, potom samoubistvo počinio Deniz Dener.

Dener, koji je nedavno ostao bez roditelja odlučio je da u pratnji svoje rodbine krene u grad Hataj i isprosi devojku, sa kojom se zabavljao šest godina. Njegova rodbina je međutim bila protiv tog braka, tvrdeći kako K.H.K. nije za njega.

U stanu je došlo do svađe, a Dener je onda započeo krvavi pir. Un je ubio teču, penzionisanog zamenika guvernera Ismeta Metina, tetku Nursen Metin, njihovu ćerku Senem Metin, drugu tetku Gonul Čengiz i njenog sina Supija Čumhura Čengiza.

Kad je pobio rođake pozvao je telefonom devojku i poručio joj: “Dođi, sve sam ih pobio”. Posle toga je izvršio samoubistvo.

Tela su prebačena u mrtvačnicu gde će biti izvršena obdukcija, a policija je u stanu pronašla 18 čaura i još 30 metaka od pištolja koji je koristio Dener.

Osim toga, pronađena je i lovačka puška sa određenom količinom municije.

(Anadolija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track