(VIDEO) PAKAO U BOŽJOJ KUĆI: Časna sestra pomagala sveštenicima da siluju gluvonemu decu!
Foto: Printscreen YouTube

Užas

(VIDEO) PAKAO U BOŽJOJ KUĆI: Časna sestra pomagala sveštenicima da siluju gluvonemu decu!

Planeta -

Katolička časna sestra iz Japana uhapšena je i optužena zbog sumnje da je pomagala sveštenicima da seksualno zlostavljaju maloletnike iz specijalne škole za decu sa oštećenim sluhomu u Argentini.

Kosaka Kumiko (42) optužena je da je aktivno pomagala u silovanju desetine dece, koja su se odigravala u toaletima, bašti, spavaonicama i podrumu škole u Luhanu, oko 1000 km od prestonice Argentine, Buenos Ajresu.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Slučaj protiv Kumiko pokrenut je pošto ju je bivši učenik optužio da ga je terala da nosi pelene da bi se prikrilo obilno krvarenje nakon zverskog silovanja koje je izvršio sveštenik Horacio Korbača, piše Dejli Mejl.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Časna sestra tvrdi da je nevina, ali su je ipak poslali u pritvor dok inspektori rade na slučaju. Kumiko je takođe optužena i za fizičko zlostavljanje đaka. Slučajevi zlostavljanja odigrali su se u Institutu "Antonio Provolo" za decu sa oštećenim sluhom u argentinskoj provinciji Mendoza.

Najmanje 24 dece iz Instituta se javilo i optužilo sveštenika Horacija, zatim njegovog pomoćnika, Nikolu Koradija i još trojicu muškaraca za seksualno zlostavljanje, a nekoliko njih je izjavilo da su ih silovali pored ikone Bogorodice. Korbačo i Koradi su uhapšeni još prošle godine, a ako budu proglašeni krivima dobiće po 50 godina zatvora. Koradi je i ranije bio optuživan za zlostavljanje u drugoj školi u Veroni u Italiji.

(DailyMail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja