(VIDEO) NJIH UBI PROKLETSVO: Da li će naslednici oživeti KLAN KENEDIJEVIH!
Foto: Printscreen People.com

Na nijima je da produže lozu

(VIDEO) NJIH UBI PROKLETSVO: Da li će naslednici oživeti KLAN KENEDIJEVIH!

Planeta -

Uprkos mnogobrojnim tragedijama koje su pogodile porodoicu Kenedi ona i dalje opstaje.

Od ubistva Džona F. Kenedija pre 50 godina porodica se suočila sa ubistvom njegovog brata Bobija 1968. godine, zatim je Bobijev sin Dejvid umro od prekomerne doze droge 1984. godine, a Bobijev drugi sin Majkl je poginuo u nesreći na skijanju 1987. godine.

Poslednja drama bila je samoubistvo Bobijeve druge supruge Meri Ričardson Kenedi u maju 2012. godine, ali je smrt Džon Džona, sina Džona i Džeki Kenedi u udesu aviona kojim je sam pilotirao 16. jula 1999. godine dala glavni materijal za mit o prokletstvu te porodice. Međutim loza Kebnedijevih i dalje živi , a ovo su njeni potomci.

Džek Šlosberg je najmlađe dete Kenedijeve ćerke Karoline i njenog supruga Edvina Šlosberga. Ovaj dvadesetogodišnjak odskoro privlači medijsku pažnju svojim izgledom. On gotovo neverovatno liči na pokojnog ujaka Džona F. Kenedija. Ovaj student na Jejlu, angažovao se još kao gimnazijalac na projektu prikupljanja novca za uvođenje struje siromašnim domaćinstvima.

Džo Kenedi Treći jedan je od dva sina Džoa Kenedija Drugog, inače sina Roberta F. Kenedija. On je prvi političar šeste generacije dinastije Kenedijevih. Počeo je tako što je izabran 2012. u 4. kongresnom distriktu Masačusetsa. Ovaj 33-godišnjak sada je u komitetu je za spoljnju politiku kao i komitetu za nauku, svemir i tehnologiju.

Patrik Šrajver Švarceneger (20) je prvenac Arnolda i Marije Šrajver ćerke JFK-eve sestre Junis Kenedi. Ovaj mladić se mnogo trudio da izgraditi sopstveno ime. Počeo je sa svojom modnom linijom Project360 kojom je želeo da podigne kod ljudi svest o Alchajmerovoj bolesti i raku. Povremeno radi i kao maneken.

Ketlin Kik Kenedi je druga ćerka Roberta Kenedija Jr-a i Emili Blek i prva je u čitavoj dinastiji koja je odlučila da se okuša kao glumica. Danas ima 25 godina i iza sebe već jednu ulogu u "Newsroomu".

Kik Kenedi Foto printscreen FB
Kik Kenedi Foto printscreen FB

Konor Kenedi je najstarije dete Roberta Kenedija Jr-a i njegove druge supruge Meri Ričardson. A RFK Jr je drugi sin Roberta F. Kenedyja. Na naslovnicama se prvi put našao kao 18-godišnjak kad se 2012. pojavio u ulozi dečka pevačice Tejlor Svift.

Trajalo je to samo nekoliko meseci, ali veza na daljinu nije opstala i rastali su se. Robert "Bobi" Kenedi Treći (26) je prvi sin Roberta Kenedija Jr-a i njegove prve supruge Emili Blek. Ovaj momak postao je "udarna vest" 2011. kad je debitovao komadom u pozorištu.

Ketrin Šrajver Švarceneger, ćerka Arnolda Švarcenegera i Marie Šrajver sa 20 godina (2010.) napisala je knjigu "Rock What You’ve Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty from Someone Who’s Been There and Back" o tome kako se nosila sa slikom o svom telu, i drugim nesigurnostima koje imaju mlade devojke.

Nora Nara Kenedi (3) je drugo dete Patrika Kenedija Drugog i njegove supruge Emi. Patrik je najmlađe dete JFK-ovog brata Tedija Kenedija.

(express.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Novi virus pokorio svet, ne dajte da se i vama to dogodi! 5 saveta kako da se zaštitite od napada WannaCry virusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track