(VIDEO) BRUTALNO: Kinezi čekićem krenuli u borbu protiv mobilnih u školama!
Foto: Printscreen Youtube

SPECIJALNO VASPITANJE

(VIDEO) BRUTALNO: Kinezi čekićem krenuli u borbu protiv mobilnih u školama!

Planeta -

U jednoj srednjoj školi u kineskoj pokrajini Guejdžoj na jugu zemlje oduzimaju mobilne učenicima koje uhvate da ih koriste na času i surovo im presuđuju.

Sigusno bi svako svom detetu, bratu/sestri ili prijatelju/ici ponekad razbili mobilni jer ne sluša pažljivo šta govorite. Međutim u Kini su našli rešenje i za to. Jedna srednja škola u južnoj pokrajini Guejdžoj odlučila je da pokaže svojim učenicima da tokom nastave više nema kuckanja poruka.

Video koji je snimljen ove nedelje prikazuje muškarca u vojničkoj uniformi kako čekićem razbija zaplenjene mobilne telefone učenika dok oni sve to gledaju. to na njihove oči.

U pozadini se čuje ženski glas koji upozorava: "Svaki mobilni koji bude donet u školu suprotno pravilima biće bačen u vodu i zatim uništen"

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni. Dok jedni smatraju da škola nema pravo da uništava imovinu učenika i da se radi o skupoj tehnologiji, drugi misle da je ovo odlična vaspitna mera. NAvodno su i roditelji podržali ovu akciju čekićanja.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izašao na trem, pa pobegao kao oparen! Ne jure ga ni plaćene ubice, ni poreznici, već neko još neprijatniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track