(VIDEO) TRAGEDIJA ZBOG GLUPOSTI: Stavio knjigu na grudi i trudnoj devojci rekao da puca
Foto: Printscreen Facebook

Jezivo

(VIDEO) TRAGEDIJA ZBOG GLUPOSTI: Stavio knjigu na grudi i trudnoj devojci rekao da puca

Planeta -

Devojka iz Minesote optužena je za ubistvo svog dečka u bizarnoj nesreći.

Kako piše Bi-Bi-Si, Monaliza Perez (19) pritvorena je nakon što je svog dečka Pedra Ruiza upucala iz vatrenog oružja dok je on na grudima držao prislonjenu knjigu, verujući da će tako da zaustavi metak.

Monalisa i Pedro inače je poznat par na društvenim mrežama i na svom kanalu na Jutjubu redovno su objavljivali razne šaljive klipove, a ovom su sumanutom idejom hteli da privuku još veći broj fanova. Ubistvo iz nehata gledali su njihovo trogodišnje dete i tridesetak komšija koji su sve posmatrali iz dvorišta.

„Rekao mi je za ideju, da žele da privuku više gledalaca, da žele da postanu popularni i ja sam mu nekoliko puta ponovila da to ne radi. ’Zašto ćete koristiti pištolj?‘, pitala sam ga. Bili su zaljubljeni, jako su se voleli. To je bila samo glupa podvala koja je pošla naopako“, rekla je Pedrova tetka Klaudija Ruiz.

Trudna Monalisa Perez biće optužena za ubistvo iz nehata. Tokom informativnog razgovora je rekla da je sve bila Ruizova ideja i da se ona u početku nije složila sa tim, ali da je uspeo da je nagovori, obećavši da se sigurno ništa loše neće dogoditi. Taj dan je objavila tvit:

„Pedro i ja ćemo snimiti verovatno najopasniji video do sada! Njegova ideja, ne moja.“

Policija je zaplenila dve kamere kojima je snimljeno ubistvo. Ruiz je preminuo nakon prvog hica koji ga je pogodio u grudi sa udaljenosti od tridesetak centimetara.

(Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track