(VIDEO) KOD KUĆE SU MU SKOVALI ZAVERU: Mornar ostao u šoku kad je saznao šta je supruga krila od njega!
Foto: Printscreen Facebook

iznenađenje

(VIDEO) KOD KUĆE SU MU SKOVALI ZAVERU: Mornar ostao u šoku kad je saznao šta je supruga krila od njega!

Planeta -

Nataša Dogerti iz Kalifornije priredila je suprugu neviđeni doček kada se vratio iz vojske.

On je šest meseci proveo na američkom nosaču avionu Karl Vinson, a njegova supruga je nedelju dana posle Krisovog odlaska u misiju saznala da je trudna s četvrtim detetom. Međutim odlučila je da mu to saopšti uživo, a ne preko telefona ili poruke.

Srećne vesti američki mornar saznao je tako 23. junaa kada je njegov brod pristao u luku u San Dijegu. Ovaj doček je snimljen i objavljen na Fejsbuku.

Na snimku se vidi kako u zagrljaj ocu trči njegovo troje dece, a supruga Nataša drži natpis ispred sebe transparent sa natpisom "Dobrodošao kući bebin tata".

Tek kada joj je prišao ona je tada spustila natpis, a suprug je ostao nekoliko sekundi zbunjen i gledao u suprugu. Onda je prstom bocnuo po trbuhu pitajući se je li stvaran. Kada je shvatio da mu je supruga zaista trudna, zagrlio je i poljubio.

"Bio sam zbunjen pa sam je bocnuo jer nisam bio sigurna pokušava li me prevari ili je stvarno trudna", ispričao je kasnije ponosni otac koji je srećan zbog nove prinove.

Nataša je rekla da je to trenutak koji će pamtiti ceo život. Kada je slala porodične fotografije dok je bio na brodu, trudna Nataša je krila trbuh iza druge dece kako njen suprug ne bi ništa posumnjao. Nataši je termin za porođaj u avgustu, a srećni roditelji očekuju još jednu devojčicu.

(Kurir.rs/večernji.hr)

Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track