NEKAD KRASILE PLEJBOJ, A SADA ZATVORSKE ĆELIJE: Ovih 5 seksi zečica završile su kao okoreli kriminalci
Foto: Youtube/Printscreen

TERET SLAVE

NEKAD KRASILE PLEJBOJ, A SADA ZATVORSKE ĆELIJE: Ovih 5 seksi zečica završile su kao okoreli kriminalci

Planeta -

Plejbojeve zečice decenijama su idol lepote i sirove privlačnosti, ali nisu sve savršene. Neke od njih su bile upletene i u vrlo ozbiljne zločine.

Luiz Glover

Rođena u Engleskoj, Luiz je upoznala Hju Hefnera na jednoj žurci i uskoro je počela da se pojavljuje u Plejboju. Ubrzo je stekla veliku popularnost i postala model godine, a negde u to vreme pokazala je svoju mračnu stranu.

Jednom prilikom je neka žena gledala njenog bivšeg muža u noćnom klubu, a Luiz ju je prvo polila pićem da bi je kasnije pratila u WC i tamo je nekoliko puta udarila glavom. Osuđena je zbog napada i dobila uslovnu kaznu.

Tanja Bejer

Početkom devedesetih žarila je i palila Plejbojem, ali je i stekla zavisnost o tabletama protiv bolova. Išla je od lekara do lekara i tražila da joj daju recepte kako bi mogla da kupi tablete protiv anksioznosti i oksikodon. Većinu tableta bi popila, a deo je prodavala. Na kraju je uhapšena i optužena za trgovinu oksikodona.

foto: Youtube/Printscreen

Anđela Dorijan

Želela je da postane glumica, ali kad joj to nije pošlo za rukom, pristala je da se skine za Plejboj. Bila je toliko uspešna da je njena fotografija otišla na Mesec sa Apolom 12. Međutim, posle nekoliko godina ubila je svog supruga posle svađe zbog čega je osuđena na 9 godina zatvora.

Svetlana Maslovskaja

Po rođenju Nemica uspešno je vladala Plejbojevim stranicama sve do svojih ranih tridesetih kad je pronašla ljubav u naručju pedesetak godina starijeg gospodina koji joj je davao skupe automobile i brdo novca. Međutim, kad je njen sponzor umro, vlasti su shvatile da nije platila porez na sve te silne darove i osuđena je na dve godine zatvora.

foto: Youtube/Printscreen

Kristina i Karisa Šenon

Lepe bliznakinje bile su zečice, a jedno vreme su živele i s Hju Hefnerom. Uhapšene su pre nego što su postale zečice i to zbog napada. Naime, na jednoj zabavi su jednoj ženi razbile flašu o glavu zbog čega su uhapšene i optužene za napad.

Kurir.rs/Express.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLICITNI SNIMCI SRPSKOG VODITELJA: Zbog suđenja za NASILJE pobegao iz Srbije, a ovim je ŠOKIRAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track