HOROR U PARKU: Pretukao nasmrt sina (5) svoje devojke jer je izgubio patiku
Foto: Youtube/Printscreen

DEČAK SE UZALUD BRANIO

HOROR U PARKU: Pretukao nasmrt sina (5) svoje devojke jer je izgubio patiku

Planeta -

Aleksa Malkolma (5) pretukao je nasmrt u londonskom parku majčin dečko koji se razbesneo jer je dečak izgubio patiku.

Marvin Ineanačo (39) optužen je da je izazvao smrtonosne povrede na glavi i stomaka malenog Aleksa u ispadu besa u novembru prošle godine.

Svedoci su opisali kako su čuli dečaka koji je prestravljenim glasom govorio kako mu je žao. Potom su čuli glasno lupanje i muškarca koji je vikao zbog gubitka patike, ispričali su pred sudom. Optuženi poriče krivicu za smrt dečaka, prenose britanski mediji.

"Tužilaštvo tvrdi kako je dečak umro od ruke čoveka koji se brinuo o njemu, ponašao se kao njegov očuh, ali koji je u noći 20. novembra izgubio strpljenje i nasilno ga napao i izazvao mu smrtonosne povrede", poručila je tužiteljka Eleanor Los. Dodala je i kako se optuženi od tada bori svim snagama da ne bude odgovoran za povrede dečaka.

Pred sudom je izneseno kako je Ineanačo bio u vezi s majkom dečaka i da je često bio u njenom stanu. Nadzorne kamere su zabeležile kako je optuženi vodio dečaka u park, u koji su stigli oko 17 sati po lokalnom vremenu, kada je već bilo mračno.

Iako nadzorne kamere nisu zabeležile i trenutak ubistva, postoje dokazi o tome kako je optuženi izgubio strpljenje s dečakom pre nego što je nasrnuo na njega.

Jedna žena je opisala da je videla optuženog kako se saginje ka dečaku i ispituje ga gde je izgubio patiku.

"Bio je jako ljut i besneo je na dečaka koji je bio jako tih", ispričala je tužiteljka.

"Svedoci su čuli i preplašeni dečji glas koji govori kako mu je žao. Lupanje se nastavilo. Tada je svedok dozvao svoje pse što je naizgled zaustavilo vikanje muškarca", ispričala je tužiteljka i dodala kako je lupanje koje su čuli zapravo moglo biti zvuk napada na dečaka.

"U nekom trenutku, bilo tokom ili između sukoba i sledećeg puta kada su optuženog videli svedoci koji su šetali psa, dečak je u parku ozbiljno pretučen", ispričala je.

Sudija je poručio porotnicima kako je najvažnije utvrditi kako je dečak zadobio spomenute povrede. Očekuje se kako će suđenje trajati dve do tri nedelje, piše Independent.

Kurir.rs/Independent/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track