(VIDEO) BILA JE VEOMA NESTAŠNA MAJKA: Prinčevi Hari i Vilijam otvoreno o princezi Dajani 20 godina posle njene smrti
Foto: daily mail printscreen

NOVI DOKUMENTARNI FILM O ČUVENOJ PRINCEZI

(VIDEO) BILA JE VEOMA NESTAŠNA MAJKA: Prinčevi Hari i Vilijam otvoreno o princezi Dajani 20 godina posle njene smrti

Planeta -

Prinčevi Vilijam i Hari prvi put su zajedno govorili o svojoj majci - princezi Dajani u okviru dokumentarnog filma kojim je obeležena 20-godišnjica njene smrti.

Tokom intimnog razgovora o njihovoj majci, koja je poginula sa 36 godina u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine, braća su prelistavala porodični album sećajući se njenih 'bezobraznih' postupaka i kako ih je "gušila ljubavlju". Album slika koji je sačinila Dajana dokumentuje neke od najvažnijih momenata iz njihovog detinjstva. Jedna slika je pogodila princa Vilijama, koji pokazuje na fotografiju gde je Dajana trudna sa Harijem. Vilijam kaže: "Verovali ili ne, ti i ja smo na ovoj fotografiji, ti si u stomaku!"

Otvarajući se posle 20 godina ćutanja o princezi Dajani, Hari kaže: "Ovo je prvi put da nas dvoje govorimo o njoj kao majci". "Bila je vrlo neformalna i zaista je uživala u smehu i zabavi. Bila je vrlo nestašan roditelj". Govoreći o Dajani kao delu kraljevske porodice, Vilijam je govorio o načinu kojim je njegova majka komentarisala život "izvan zidova palate".

"Ali, ona je shvatala da je pravi život izvan zidova palate", kaže Vilijam. "Ona je bila naša majka. Ona je još uvek to i naravno, kao sin, rekao bih da je bila najbolja mama na svetu", rekao je.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Prntscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track