(VIDEO) NAMAMILA JE ČLANA NAJOPASNIJE SVETSKE BANDE U SMRT: Osveta je bila brutalna i brza, snimljena telefonom kao dokaz
Foto: Ptintscreen WUSA video

jezivo

(VIDEO) NAMAMILA JE ČLANA NAJOPASNIJE SVETSKE BANDE U SMRT: Osveta je bila brutalna i brza, snimljena telefonom kao dokaz

Planeta -

Član bande MS-13 je snimio ubistvo mobilnim telefonom, na kome se čuje kako naređuje članovima dok ubijaju 15-godišnju devojčicu noževima i motkama u parku u Virdžiniji.

Dozvola za ubistvo devojke Damaris Rivas stigla je iz rukovodstva transnacionalne bande u El Salvadoru, jer je devojka navodno namamila jednog člana bande u smrt.

Po svedočenju agenta FBI, ubistvo je organizovao 17-godišnji Hose Serato koji je kasnije nameravao da snimak pošalje šefovima u Salvador kako bi dokazao svoju privrženost.

Telo Damarisove je nađeno pored pruge. Ona je u decembru pobegla od kuće i postala član bande MS-13. Dve nedelje pre ubistva namamila je navodnog vođu jednog ogranka Kristijana Rivasa u smrt. Rivasa je ubio konkurent za mesto vođe.

Uribe je bio prijatelj sa Seratom i hteo je da on nje izvuče priznanje za zločin. Devojku su maltretirali da šeta skoro gola u šumi.

Na kraju, druga devojka Venus Iraheta je 13 puta izbola Damaris nožem iz povik "videćemo se u paklu".

Poslednje što se vidi na snimku je krvava Damaris na zemlji.

Kurir.rs/Washington post

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track