(UZNEMIRIJUĆI VIDEO) JEZIVA ISPOVEST NAPADAČA KISELINOM: Žene su mu omiljena meta, a evo zašto!
Foto: Youtube screenshot/Vice

neopisano

(UZNEMIRIJUĆI VIDEO) JEZIVA ISPOVEST NAPADAČA KISELINOM: Žene su mu omiljena meta, a evo zašto!

Planeta -

Napadač kiselinom u Londonu izjavio je u dokumentarnom filmu za Vice da žrtve "zaslužuju da budu mete jer vole svoju lepotu" te da "u devet od deset slučajeva napada žene".

Vice je na svom Jutjub kanalu objavio dokumentarni film o rastu broja napada kiselinom u Velikoj Britaniji. Napadač iz Londona je između ostalog izjavio: "Ako mogu da nabavim kiselinu, koristim je. Bande ponekad umaču noževe u kiselinu i napadaju čak i devojke svojih protivnika".

Takođe je detaljno opisao jedan od svojih napada, kada je pretukao jednog od neprijatelja, a napadačev kolega je kiselinom iz "flašice koja izgleda kao sportsko piće" polio devojku svog neprijatelja.

"Ako već ne mogu njemu dovoljno da naudim, napadam njegove ljude", izjavio je napadač. Dokumentarni film je objavljen nakon nekoliko uzastopnih napada kiselinom u Londonu, u kojima je teško povređeno šest osoba u samo jednom danu.

Napadač iz istočnog Londona je takođe naveo da su u bandama noževi još uvek popularnije oružje od kiseline, ali da ih često umaču u nju kako bi sprečili zarastanje rana.

U periodu od šest meseci pre aprila izvedeno je više od 400 napada kiselinom ili drugim korozivnim materijma u Velikoj Britaniji.

Iako je kupovina korozivnih supstanci legalna, posedovanje kiseline i sličnih tečnosti može da se smatra posedovanjem oružja, sa maksimalnom kaznom od četiri godine zatvora.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ekskluzivno: Kurir TV sa radnicima Goše! "Idemo do kraja"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track