MOŽDA JE VEĆ BLIZU: 14 znakova za prepoznavanje skorašnjeg kraja sveta
Foto: Foto EPA

KRAJ JEDNE ERE

MOŽDA JE VEĆ BLIZU: 14 znakova za prepoznavanje skorašnjeg kraja sveta

Planeta -

Sećate li se kada su mnogi verovali da će smak sveta biti 23. decembra 2012. godine? To su bile gluposti, ali šta ako već živimo u svetu kome se bliži kraj?

I to ne znači kraj sveta. To znači zatvaranje jedne ere koje znamo, i rađanje jedne nove potpuno nepoznate i neizvesnog kraja.

Ovih 14 znakova govore da su te promene već počele.

1.Klime, uragani, zemljotresi i cunamiji

foto: FOTO Printscreen Twitter

U početku je sve izgledalo kao puka slučajnost. Ali sada je već obrazac. Vreme na planeti postaje sve ekstremnije. Na jednom kraju planete su uragani, zemljotresi, a na drugom poplave i požari. Ovo je samo početak… Ko zna šta nas čeka u narednim mesecima.

2. Tišina pčela

foto: Fonet AP

Poremećaj kod pčela nastavlja da se ubrzava širom Severne Amerike i celog sveta. Već znamo da može biti izazvan zbog pesticida (a eventualno ga pogoršava i GMO), ali hemijska industrija angažovana je u potpunosti da prikrije ovu istinu. Najviše pate oprašivači našeg sveta bijaka koji prolaze kroz razoran kolaps njihove populacije.

3. Neuspeh nuklearne nauke

foto: Profimedia

Katastrofa u Fukušimi je dokazala jednu stvar: naučnici su opasno arogantni u planiranju velikih projekata, i nikada ne uspevaju da objasne strahovitu Majku Prirodu. Nuklearna nauka nam je obećala čistu, zelenu energiju, ali sada smo dobili otrov koji uništava našu planetu.

4.Začarana potraga za Vikiliksom

U dobu ovakve neobuzdane prevare, nema mesta istini. Dakle, oni koji govore istinu, okarakterisani su kao kriminalci.

5. Uspon medicinske policijske države

foto: Profimedia

Medicinski sistem počeo da koristi oružje da bi naterao decu širom Amerike da primi vakcine i hemoterapije, prenose strani portali. Ovo je nišan – koji sprovodi medicinski monopol. Postoji samo zbog toga da bi bio pretnja našem zdravlju i slobodi. Ali nemojte se tešiti da je ovo samo u inostranstvu. Pitanje je da li će iko moći da izbegne obaveznu vakcinu.

6. Povećanje nestašice hrane i propadanje useva

foto: Profimedia

Da li obraćate pažnju na klasu kada gledate cenu proizvoda? To je samo početak: cena hrane će i dalje nastaviti da raste u narednim godinama zbog ekstremnih vremenskih uslova, gubitka oprašivača i globalnog zagađenja od strane GMO useva. U našem svetu ostaje sve manje hrane. Možda ćete želeti da razmislite o tome da napravite baštu u svom dvorištu…

7. Nafta uništava svet

foto: Reuters (17.5.2017)

Fukušima nije jedini način kako energetske kompanije uništavaju naš svet. Nemojte zaboraviti na takozvani „Deepwater Horizon“ i masivno izlivanje nafte u Meksičkom zalivu. Uzgred, ta igra još uvek nije završena!

8. Nastavak sa GMO kontaminacijom naše planete

Ovo je najverovatnije najgore poglavlje u nadolazećem kolapsu: rasprostranjenost genetskog zagađenja naše planete kroz GMO. Ovo je zločin protiv prirode i protiv čovečnosti. To je „igra sa genima“, i šire svoju smrtonosnu DNK preko prehrambenih svetskih useva. Došli smo do ogromnih šteta na usevima, a samim tim i do gladi.

9. Tiranija i kriminal ciljaju na uništavanje prave hrane

foto: Profimedia

Kada dođete do toga, da ne možete da prodate teško uzgajanu hranu, kao pošteni farmer, nešto stvarno nije u redu sa svetom. Da stvari budu gore, možete biti ciljna grupa i uhapšeni zbog toga. Ali i to se dešava danas, širom Amerike i sveta.

10. Eskalacija falsifikovanja novca

foto: Profimedia

U sistemu, koji je ekonomski propao, i približava se kolapsu, lideri mogu da smisle samo jednu soluciju, koja će zapravo ubrzati njihov pad. Brzo štampanje novca od strane Federalnih Rezervi (sa svojim kvantitativnim popuštanjima i drugim falsifikovanim metodama). To je klasičan znak da je kraj postojećem sistemu vlasti. Ekonomske mahinacije su toliko očigledne svakom ko zna iole matematiku. Falsifikovanje dolara je u osnovi svih globalnih ekonomskih kriza.

11. Pad inteligencije kod ljudi

foto: Fonet/AP

Jedan od najvažnijih uznemirujućih znakova da smo već u kolapsu je zaglupljivanje masa. Zombiji, koji balave gledajući vesti na TV, zombiji koji dominiraju našom zemljom, nude apsolutno ništa kao doprinos našem svetu. Oni su "bezumni" potrošači, koji se vakcinišu, gledaju televiziju, jedu obrađenu hranu... Svi su na psihijatrijskim lekovima, i veruju sve što im vlast govori. Većina tih ljudi, naravno neće uspeti da preživi kolaps.

12. Kompletne i totalne izmišljotine u vestima

foto: Foto: Reuters

Ovih dana većina vesti je totalno izmišljena da jedino što možete da uradite jeste da puknete od smeha. To je znak kolapsa, da je izvor informacija vezan za mase koje su se zaglupile, i zbog kojih nisu u stanju da izveštavaju istinu. Sada mora da se pribegava fikcijama, bukvalno o svemu, od zdravstva i medicine do sudbine samog dolara i evra.

13. Farmaceutska zagađenja našeg sveta

foto: Profimedia

Znači, imamo GMO kontaminaciju planete, imamo Fukušimu radijaciju, a sada imamo masovno farmaceutsko zagađenje. Činjenica je da više od polovine stanovništva, sada, gotovo svakodnevno uzima lekove, a ti lekovi prolaze kroz naša tela, i završavaju u rekama gde zagađuju ribe. Čak i više od toga, lekovi završavaju u ljudskom kanalizacionom mulju, koja se kasnije upakuje i prodaje kao „organska zemlja“!

14. Radioaktivna kontaminacija globalnog snabdevanja hranom

foto: AP/Ilustracija

Kako će ljudska rasa preživeti ovo eksponiranje CT skeniranju, radioaktivnoj hrani, grudni X-ray, TSA skener tela, čak i tajni DHS mobilni X-ray, koji može da prodre u vaše telo dok šetate fudbalskim stadionom? Ukupno zračenje na ljudski rod sada dostiže tačku masovne neplodnosti.

Decembar 2012. godine može ostati kao koristan datum, kao neka vrsta srednje-tačke u krizi, ili možda, kao okidač za neka buduća dešavanja, dok se društvo u ubrzanom smislu raspada. Ali nemojmo se zanositi: Mi već živimo u kolapsu našeg modernog sveta.

Ova lekcija će se dugo pamtiti: Ako dozvolite da korporacije, banke i Vlada vodi ekonomiju samo na svoj način, vaša imanja i vaši životi će biti uništeni.

Nijedna Vlada, nijedna institucija, nijedna korporacija nema dušu, ili srce, a ni savest. Oni su snage organizovanog uništenja, koje gledaju da desetkuju stvari koje posedujemo. Gledaće da nam isporučuju što više stvari koje će nas porobljavati ili nam nauditi.

I budite spremni za ubrzavanje kolapsa. Ako čitate ovo, vi ste budućnost ljudske rase. Imate dužnost da ostanete živi, čuvate svoje gene, i budite u blizini da stvorite sledeće društvo, nakon što se ovo sruči u istoriju.

Kurir.rs/Vestinet.rs Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track