NEVIĐENI SEKS SKANDAL: Posle izleta fizičarka spopala učenika u toaletu aviona, imali su odnos bez zaštite
Foto: Profimedia

šokantno

NEVIĐENI SEKS SKANDAL: Posle izleta fizičarka spopala učenika u toaletu aviona, imali su odnos bez zaštite

Planeta -

Seks skandal potresa srednju školu u engleskom Saut Gloučesteršajeru nakon školskog izleta u Ženevu, gde su učenici sa nastavnim osobljem posetili CERN, najveću naučnu laboratoriju na svetu.

Naime, na povratnom letu nastavnica fizike imala je seksualni odnos sa učenikom u toaletu aviona. Bilo je to u leto 2015. godine. Elenor Vilson (28) zbližila se sa neimenovanim srednjoškolcem tokom izleta u Švajcarsku, a na povratku su se intimno družili u zadnjem delu aviona, dok je Vilson brinula o učeniku koji se nije osećao dobro.

Prema dokazima kojima raspolaže etički odbor, učenik (starosti između 16 i 19 godina) je popio oko pet malih vinskih bočica, a nastavnica Vilson takođe je konzumirala alkohol. Učenik je priznao da su on i gospođica Vilson ušli u toalet, ljubili se i imali seksualni odnos bez zaštite.

Nakon izleta Elenor Vilson je u školskom biltenu izjavila kako se nada da je putovanje u Ženevu poslužilo učenicima kao pravi izvor inspiracije...

Nastavnica i učenik su nastavili vezu i nakon izleta, razmenjivali su poruke i susretali se u kafićima, pa su krenule priče o njihovoj vezi u školi u Bristolu. U septembru 2015. godine direktor je čuo za glasine pa je pozvao Vilsonovu na razgovor. Ona je sve negirala i nikakva akcija nije preduzeta. Ali, sedam meseci kasnije jedan je učenik zapretio nastavnici Vilson da će svima da otkrije šta se događa ukoliko ne pristane na seks sa njim.

Pretio joj je u nizu mejlova koji su dospeli do policije, nakon čega je škola pokrenula istragu i nakraju izbacila Elenor Vilson iz škole u januaru 2016.

Početkom ovog meseca ona je pozvana na sasušanje pred etičkim odborom. Učenika s kojim je imala ljubavnu vezu smatraju pouzdanim i verodostojnim svedokom i slažu s njegovom verzijom događaja.

Ona je prethodno negirala da su se ljubili i imali seksualne odnose i tvrdila da su se tek ponekad zagrlili i razmenili nekoliko poruka. Nakon dvodnevnog saslušanja, proglašena je krivom zbog neprihvatljivog ponašanja na radnom mestu i rušenja ugleda nastavničkog zanimanja. Etički odbor sve je prijavilo policiji, ali zasad nije poznato je li i policija pokrenula istragu.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track