(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NIŠTA JEZIVIJE NISTE VIDELI: Medved zgrabio turistu i odvukao u jazbinu, prijatelji ga čupali iz čeljusti zveri!
Foto: printscreen, printscreen liveleak.com

UŽAS NA TAJLANDU

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NIŠTA JEZIVIJE NISTE VIDELI: Medved zgrabio turistu i odvukao u jazbinu, prijatelji ga čupali iz čeljusti zveri!

Planeta -

Ogromni crni medved napao je tuiristu Naipuma Promratea (36) na Tajlandu, dok je držao činiju pirinča na uzici iznad glave zveri.

Životinja se propela na zadnje noge i zgrabila i povukla čoveka na dno ograđenog protora. Počela je da ga grize, a u jednom momentu već onesvešćenog čoveka odvukla je ka svom kavezu.

Ovu jezivu scenu posmatrali su prijatelji nesrećnog čoveka, pokušavajući na sve moguće načine da ga spasu iz čeljusti razjarenog medveda.

Udarali su ga štapovima, polivali vodom, ali bezuspešno. Kada ga je medved odneo u svoju jazbinu prijatelji nesrećnog mladića uskočili i odvukli pažnju medvedu. Tada su uspeli da sklonili prijatelja na sigurno. Naipuma je smešten u bolnicu gde je operisan.

Inače, Naipuma je sa prijateljima tog dana došao da poseti hram u ruralnom delu Pečabun provincije, gde monasi čuvaju nekoliko divljih i domaćih životinja, koje posetioci mogu da hrane. Nekoliko dana pre ovog užasnog napada, monasi Vat Luang Por Lamai hrama objavili su da su im potrebne donacije jer su im neke od životinja gladne.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen liveleak.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MEDVED MU SE VRZMAO oko kuće noćima. Jednostavnim trikom OTERAO GA ZAUVEK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track