(VIDEO) TOKOM SEKSA JE UZVIKNULA IME BIVŠEG MUŽA: To je monstrumu od ljubavnika bilo dovoljno da uradi nešto nečuveno!
Foto: Youtube screenshot/CBS Miami

Dobio doživotnu

(VIDEO) TOKOM SEKSA JE UZVIKNULA IME BIVŠEG MUŽA: To je monstrumu od ljubavnika bilo dovoljno da uradi nešto nečuveno!

Planeta -

Muškarac koji je brutalno ubio svoju devojku, a zatim joj izvadio utrobu zato što je tokom seksa uzviknula ime bivšeg supruga, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

26-godišnji Fidel Lopez ubio je 31-godišnju devojku Mariju Nemet u njihovom stanu u Majamiju u junu 2015. godine.

U četvrtak mu je izrečena kazna, a u sudnici se izvinuo roditeljima ubijene devojke. Lopez je prošlog meseca priznao ubistvo i seksualno zlostavljanje kao deo nagodbe da bi izbegao smrtnu kaznu.

Nakon što je ubio Nemet, Lopez joj je izvadio utrobu golim rukama, a zatim seksualno zlostavljao telo pivskom flašom i peglom za kosu. Potom je nazvao 911 i dispečeru rekao kako devojka ima problema sa disanjem.

Po dolasku policije, žrtvino unakaženo telo je pronađeno u kupatilu. Lopez je sedeo kraj nje i plakao. Lopez je na ispitivanju kazao da su imali grubi seks, a da je Nemet odjednom ustala iz kreveta i otišla u kupatilo “jer se nije osećala dobro”. Tvrdio je da je povraćala, a zatim se onesvestila.

Policija je vrlo brzo raskrinkala njegovu lažnu priču, ističući velike lokve krvi na tepihu spavaće sobe i krvave mrlje u ormaru. Lopez prvo nije hteo da prizna krivicu, uporno se držeći svoje verzije događaja. Na kraju je ipak priznao da je Nemet tokom žestokog seksa u ormaru uzviknula ime svog bivšeg muža, što ga je razbesnelo.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track