(VIDEO) OVAKVOJ PONUDI SE NIJE NADALA: Devojka objavila da traži stan tokom studija, a onda joj je stigla ova poruka!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen Twitter

SKANDALOZNO

(VIDEO) OVAKVOJ PONUDI SE NIJE NADALA: Devojka objavila da traži stan tokom studija, a onda joj je stigla ova poruka!

Planeta -

Kada je Erin Klark (19), studentkinja iz Škotske počela da traži stan u Parizu gde bi živela tokom studiranja, nije ni slutila kakvu bi ponudu mogla da dobije.

Ona je na društvenim mrežama objavila da traži stan, posle čega joj se na Fejsbuku javio muškarac Francisko. On joj je napisao da ima stan s dva kreveta, kuhinjom, kupatilom, velikom garderobom i balkonom, ali da stan ne bi iznajmio samo njoj nego bi ga podelio.

"Imam dva kreveta" ,napisao joj je, na šta je 19-godišnjakinja zamolila da joj napiše još detalja i upitala ga da li planira i on da živi u tom stanu ili samo traži nekoga kome bi ga iznajmio.

Odgovor koji je tada dobila nije očekivala ni u najgorim snovima.

"I ja ću živeti tu takođe. Imam fotografije stana. Ali, objasniću ti uslove. Ja sam pokoran i imam fetiš na stopala tako da bi stan bio besplatan što se tiče novca, ali zauzvrat bi ponekad želeo da ližem tvoja stopala. Osim toga, imam pojas nevinosti, pa bi trebalo da mi ti čuvaš ključ u narukvici koju bi nosila. Znači, ne tražim seks jer imam pojas. Jesi li zainteresovana? Da li ti odgovaraju uslovi?", napisao joj je i ostavio je u šoku.

Devojka je prepisku objavila na Tviteru uz ironičnu poruku kako joj potraga za stanom u Parizu ide "vrlo dobro".

Kada mu ona nije više odgovarala na poruke on joj je poslao fotografije "pojasa nevinosti" kako bi se uverila da govori istinu.

(Kurir.rs/ Dejli mejl)

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track