(VIDEO) OSUĐEN NAJVEĆI BLUDNIK U UNIFORMI: Policajac koristio helikopter da snima ljude kako imaju seks!
Foto: Youtube screenshot/Alex charles Evans

NEMORALNO

(VIDEO) OSUĐEN NAJVEĆI BLUDNIK U UNIFORMI: Policajac koristio helikopter da snima ljude kako imaju seks!

Planeta -

Bivši policajac koji je snimao par koji je imao seks sa policijskog helikoptera, osuđen je na godinu dana zatvora "Sekom opsednuti" Edrian Pogmore snimio je par tokom seksau njihovom privatnom dvorištu, dvooje naturista koji su sedeli pored kola, i par koje je lažeo go na ležaljkama izvan svoje kuće. Na sudu se čulo da je 51-godišnji Pogmore "seksualno opsednut posmatrač", koga su drugi članovi jedinice za podršku policije u Južnom Jorkširu nazivali "devijantnim".

Pogmore je priznao četiri tačke zloupotrebe na javnoj funkciji prošlog meseca, na dan početka suđenja. Otpušten je od strane policije u Južnom Jorkširu. Dvojici drugih policajca i dvojici pilota helikoptera je takođe suđena i oslobođeni su istog prekršaja nakon što su poručili poroti da nemaju pojma šta je Pogmore radio sa kamerom na krovu helokoptera.

Sudija Kelson nije štedeo Pogmora, koji je bio u suzama nakon što je osuđen: "Ukratko, koristili ste helikopter od dva miliona funti koji košta 1.000 dolara na sat da bi zadovoljnili svoje seksualne radoznalosti kada bi trebalo da otkrivate zločine." Jedna od žrtava je po obaveštenju o postojanju snmaka rekla da će vrlo teško sarađivati s policijom jer nije bila sigurna koji su službenici mogli da vide snimke.

Kurir.rs/Standard

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Kuma Saleta Mutavog u vrhu policije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track