GORI OD DŽEKA TRBOSEKA: Ubistvo prostitutke užasnulo građane Hamburga!
Foto: Twitter/Marco Zitzow

jezivo

GORI OD DŽEKA TRBOSEKA: Ubistvo prostitutke užasnulo građane Hamburga!

Planeta -

Prostitutka Maria A. (48) zvana Rosa ubijena je u Hamburgu. Ubica je raskomadao i delove njenog tela sakrio po celom gradu. Policija gotovo svaki dan pronađe deo leša.

Donji deo tela i gornji deo jedne noge našli su 3. abgusta na obali Labe. Torzo je pronađen u kanalu. U utorak popodne u drugom kanalu pronađen je još jedan deo tijela. Navodno ruka. Donji deo jedne noge našao je prolaznik u sredu popodne u vodi u blizini brane. Poslednji komad tela pronađen je u četvrtak takođe u kanalu između dva mosta.

Helmut Kiri (75), psiholog kaže da bi se u ovom slučaju moglo raditi o dva tipa zločinca.

"Ili je reč o ekstremno brutalnom ubici koji komadanjem tela i njihovim skrivanjem želi da prikrije zločin ili je reč o perverznom ubici kom komadanje tela predstavlja zadovoljstvo", kaže Kiri. O motivu kaže sledeće: "Moguće je da ubistvo ima seksualni aspekt ili da ubica generalno mrzi žene. Moguće je da su žene, recimo njegova majka u prošlosti imale negativan uticaj na njega. Psiholog tvrdi da je kompletno rasecanje tela kao u ovom slučaju retko. Takav slučaj pojavljuje se jednom u pet godina".

Stručnjaci misle da ubica ima jaku volju i očigledno jaku emotivnu motivaciju. Veruju da je telo raskomadao električnom testerom, sekirom ili nožem za klanje. Maria A. nestala je 1. avgusta, piše Bild.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Twitter/Marco Zitzow

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pljačka!? Roditelji evo koliko će vam trebati para za školu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track