SUPRUGA PRINCA ČARLSA NIJE OMILJENA: Britanci ne mogu Kamili da oproste jednu stvar!
Foto: Profimedia

LJUBAVNICA

SUPRUGA PRINCA ČARLSA NIJE OMILJENA: Britanci ne mogu Kamili da oproste jednu stvar!

Planeta -

Vojvotkinji od Kornvola građani ne mogu da oproste što je upropastila brak princa Čarlsa i princeze Dajane

LONDON - Nade princa Čarlsa da će postati krunisani kralj Velike Britanije sa suprugom Kamilom Parker pored sebe kao kraljicom pretrpele su težak udarac nakon što su nova istraživanja pokazala da velika većina Britanaca ne želi vojvotkinju od Kornvola za kraljicu.

Kamila Parker je poslednjih godina taman počela da popravlja svoj imidž u javnosti, ali kako se bliži obeležavanje 20-godišnjice smrti omiljene princeze Dajane, njena podrška se raspršila kao pesak na vetru.

Uz Kamilu 19 odsto

Naime, Britanci ne mogu da oproste Kamili što je rasturila brak princa Čarlsa i princeze Dajane, koji su se razveli 1996. Majka prinčeva Vilijama i Harija poginula je 31. avgusta 1997. u u Parizu. Poslednja istraživanja javnog mnjenja pokazuju da čak 67 odsto Britanaca smatra da Kamila ne bi trebalo da postane kraljica, dok vojvotkinju od Kornvola na tronu pored Čarlsa podržava 19 odsto građana.

Ni Čarlsa ne vole

Britanski mediji su poslednjih dana prepuni najrazličitijih tekstova i podsećanja na voljenu princezu Dajanu. Tako je Kanal 4 nedavno emitovao dokumentarac o tragično nastradaloj lepotici sastavljen od njenih video-snimaka. Nakon što je taj dokumentarac prikazan, 27 odsto Britanaca je izjavilo da sada manje poštuje Čarlsa, koji je još dok je bio u braku varao Dajanu sa Kamilom. Istovremeno, princ Vilijam ima podršku trećine poštovalaca monarhije da on direktno nasledi kraljicu Elizabetu Drugu.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Neviđena pljačka! Evo gde je završilo 7.000.000 evra građana Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track