Najnovije vesti

(VIDEO) HOROR U RIMU: Raskomadao sestru testerom i delove tala bacio u kante za đubre!
Foto: Printscreen youtube

Jeziv zločin

(VIDEO) HOROR U RIMU: Raskomadao sestru testerom i delove tala bacio u kante za đubre!

Planeta

Rimljanin Mauricio Diotalevi (62) priznao je da je ubio sestru Nikoletu (58) i bacio ostatke njenog tela u dve kante.

 

On je zadavio sestru, a zatim je raskomadao testerom. Delove njenog tela ostavljao je u kantama za đubre između kvartova Parioli i Flaminio u Rimu.

Noge je ostavio u jednoj, a ostatak tela u drugu kantu. Nakon desetosatnog ispitivanja u stanici on je priznao zločin.

Diotalevi je sestru ubio 15. avgusta u stanu koji su delili. On je pozvao drugu sestru Mauru i rekao da se Nikoleta nije vratila kući

Maura je odmah prijavila policiji nestanak sestre.  Prema rečima poznanika, sestra i brat su imali težak život. Mauricio nije radio, a Nikoleta je zarađivala nešto držeći časove joge.

Jedini pravi izvor novca bio im je od iznajmljivanja stana njihovih roditelja. Nikoleta je vodila brigu o svemu i to je sve više smetalo bratu. Odbrana  se međutim ne slaže da je motiv ubistva ekonomski momenat.

 

Policiji su u rešavanju slučaja najviše pomogle kamere na kojima se u noći ubistva vidi Mauricio kako iznosi dve velike crne torbe.

Delove tela prvi je slučajno otkrio beskućnik koji je pretraživao kante za smeće i ugledao vezane noge.  Posle toga je krenula potraga za ostatkom tela, a dok su ga tražili Dioatalevi je već bio na ispitivanju. U trećoj su pak kanti pronašli žrtvinu odeću.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen youtube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

 

KURIR TV VESTI UŽIVO: Raste broj žrtava u Barseloni! I Srpkinja na meti terorista!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...