BRIŽIT MAKRON PROGOVORILA O LJUBAVI SA 24 GODINA MLAĐIM SUPRUGOM: Da nisam  to uradila, propustila bih život!
Foto: Printscreen Youtube

iskreno

BRIŽIT MAKRON PROGOVORILA O LJUBAVI SA 24 GODINA MLAĐIM SUPRUGOM: Da nisam to uradila, propustila bih život!

Planeta -

Brižit Makron napokon je progovorila o svojoj vezi sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

Prva dama Francuske otkrila je kako je odlučila da vlastitu sreću stavi na prvo mesto kada je započela vezu sa 24 godine mlađim Makronom. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorka.

Vezu su započeli kada je 18-godišnji Emanuel glumio u predstavi koju je Brižit vodila u jednoj privatnoj školi na severu Francuske. Iako je on poslednju godinu školovanja nastavio u Parizu, njihova veza je tu udaljenost izdržala.

"Postoje trenuci u vašem životu kada trebate da donesete vrlo važne odluke. Za mene je tada bilo upravo tako. Kada čitam o nama, uvek imam utisak da čitam priču o nekom drugom.

Naša priča je jednostavna. Zato, ono što je rečeno tokom proteklih 20 godina je beznačajno. Naravno, doručkujemo zajedno, ja sa svojim borama, a on sa svojom mladošću", otvoreno je izjavila 64-godišnja Brižit.

" Da nisam tada to uradila, propustila bih da živim svoj život. Provodila sam srećne trenutke sa svojom decom, ali sam istovremeno osećala da trebam da proživim ovu ljubav kako bih u potpunosti bila srećna", dodala je prva dama Francuske.

Emanuel i Brižit venčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri 39-godišnjeg francuskog predsednika.

Kurir.rs/avaz.ba

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ćerka poslastičara, ljubavnica srednoškolca: Ko je Brižit Tronje, nova prva dama Francuske?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja