IŠČEZLA BEZ TRAGA: Devetogodišnja devojčica nestala sa proslave venčanja, policija sumnja na otmicu
Foto: Twitter Printscreen

Francuska na nogama

IŠČEZLA BEZ TRAGA: Devetogodišnja devojčica nestala sa proslave venčanja, policija sumnja na otmicu

Planeta -

Ronioci, policijski psi i helikopteri učestvuju u velikoj potrazi za 9-godišnjom Mali de Arauho, koja je nestala u francuskim Alpima tokom proslave venčanja kojoj je prisustvovala sa porodicom.

"Istražujemo sve moguće uzroke nestanka, a jedan od njih je i otmica", rekao je lokalni tužilac Detlan Boduan.

Devojčica nije viđena od tri sata ujutru u nedelju, kada su roditelji primetili da je nema na proslavi venčanja koja se održavala u mestu Pon de Bovozan, blizu gradića Šamberi.

Proslava se završila tako što su se svi, uključujući i mladence, upustili u potragu za malom Mali pošto je didžej preko razglasa obelodanio da je nema.

Izvor blizak istrazi rekao je da je sa svakim satom sve realnija mogućnost da je devojčicu neko kidnapovao. Jer, da je devojčica doživela nesreću, ili zalutala, dosad bi je pronašli.

"Nije isključeno da je Mali odvedena u automoblu. Ipak, ne bih da donosim preuranjene zaključke, ali smo nažalost sve bliži toj opciji", rekao je šef policije Iv Marzan.

Posteri sa slikom devojčice smeđe kose izlepljeni su po celom gradu. Roditelji, koji imaju stalnu pomoć psihologa od nestanka, i dalje gaje nadu da se Mali ipak izgubila u šumi koja okružuje grad.

(Kurir.rs/Guardian/rtl)

(Twitter printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko je naručio likvidaciju vođe rakovičkog klana?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track