(VIDEO) NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Napisao je oproštajno pismo i otišao da se  ubije, a onda je zazvonio telefon!
Foto: printscreen facebook

filmski rasplet

(VIDEO) NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Napisao je oproštajno pismo i otišao da se ubije, a onda je zazvonio telefon!

Planeta -

Kevinu Volšu jedan neočekivani telefonski poziv promenio je život.

"Kao trinaestogodišnjak bio sam u letnjem kampu kada mi je prišla najzgodnija devojčica i rekla mi: 'Crna boja ti odlično stoji'. Nisam znao što je htela time da kaže", počinje svoju priču Kevin. Počeli su da razgovaraju i na kraju su se sprijateljili. Razmenili su brojeve i neko vreme posle leta ostali u kontaktu, a onda kada su krenuli u srednju školu svako je krenuo svojim putem.

" Moram da priznam, nije prošao ni jedan dan da nisam pomislio na Bleki. Čak ni danas sa sigurnošću ne mogu da kažem zašto, ali iz nekog razloga nisam mogao da je izbacim iz glave, objašnjava Kevin.

Pred kraj školovanja, splet nesretnih okolnosti tada 17-godišnjeg Kevina doveo je do teške depresije.

"Raskinuo sam sa devojkom, pas mi je uginuo na dan moje maturske zabave... Sve me to je to pogodilo mnogo teže nego što sam očekivao. Odlučio sam da se ubijem. Napisao sam oproštajnu poruku i otišao na mesto gde sam mislio da to da uradim. Samo nekoliko sekundi delilo me od samoubistva, a onda mi je zazvonio mobilni. Zvao me neko s nepoznatog broja. Javio sam se i shvatio da je to ona.

Pitao sam je šta ima, a ona mi je odgovorila da je osetila da treba da mi se javi", dodaje Kevin koji se poslednji put sa Bleki čuo godinu dana ranije.

"Rekao sam joj štao planiram. Ona je preplašeno rekla 'Nemoj to da radiš'!. Kaže kako mu je obećala da će ga sutra ponovo nazvati, i on je pristao.

"Te večeri sam počeo da pišem reči kojima ću je, 10 godina kasnije, zaprositi", priseća se Kevin . Par je ostao u kontaktu, a s vremenom je staro prijateljstvo preraslo u ljubavnu vezu. Ova neverovatna priča, dobila je filmski 'hepi end' kad je Kevin zaprosio Bleki.

Par je u sretnom braku godinu dana, a Kevin kaže kako je presrećan što će ostatak života provesti sa ženom koja ga je spasila.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Snimao je kišu, a onda je PUKAO GROM I POCEPAO DRVO pred njim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track