(VIDEO) TRAŽE GA VEĆ 13 GODINA: Kimovi agenti oteli američkog studenta iz neverovatnog razloga!
Foto: Printscreen YT

drže ga u izolaCIJI

(VIDEO) TRAŽE GA VEĆ 13 GODINA: Kimovi agenti oteli američkog studenta iz neverovatnog razloga!

Planeta -

Američki student David Snedon poslednji put viđen je dok je planinario u gorju Tiger u kineskoj provinciji Junan davne 2004. godine. Od tada mu se gubi svaki trag.

Kineske vlasti već su ga proglasile mrtvim verujući da je pao ili se utopio tokom planinarske avanture. No iako je prošlo već 13 godina od njegovog nestanka, Davidova porodica čvrsto veruje da je on živ, a nadu im daje činjenica što njegovo telo nikada nije pronađeno.

Pre nestanka služio je versku misiju u Južnoj Koreji u sklopu crkve Isusa Hrista svetaca. Kako tečno govori korejski jezik, njegova porodica je uverena da su ga u Kini oteli severnokorejski agenti i odveli svom vođi Kim Jong-unu da bi ga David podučavao engleskom jeziku.

Prošle godine pojavile su se nove informacije o Snedonu. Iz grupe za pomoć otetim državljanima Južne Koreje, tvrde da su saznali da Snedon, sada živi pod imenom Jon Bong-so, i pod strogim nadzorom u Severnoj Koreji. Navodno je, tvrde, oženjen za 37-godišnju Kim Eun-hje s kojom ima i dvoje dece.

Iz Sejt departmenta kažu da su razgovarali sa porodicom Snedon, ali oni kažu da je sa njima prekinut svaki kontakt posle dolaska Trampove administracije. Još u junu Donaldu Trampu poslali su pismo u kojemu ga mole da se angažuje oko pronalaska Davida, alido sada su ostali bez odgovora.

Sve što Stejt department za sad tvrdi je da "nema potvrđenih informacija ni saznanja da je Snedon otet u Kini i prebačen u Severnu Koreju gde i danas navodno živi". Uprkos svemu, porodica ne odustaje i čak je otvorila internetsku stranicu posvećenu Davidovom nestanku.

Kurir.rs/24sat.hr

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track