(VIDEO) ČEKALA S MUŽEM ZELENO NA SEMAFORU, PA SE ŠOKIRALA: Pratili smo ga, vozio je tako brzo da smo ga jedva stigli
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

SKANDAL

(VIDEO) ČEKALA S MUŽEM ZELENO NA SEMAFORU, PA SE ŠOKIRALA: Pratili smo ga, vozio je tako brzo da smo ga jedva stigli

Planeta -

Meri Agredano-Kuirino iz Kalifornije i njen suprug ostavili su svoj automobil kod majstora radi zamene ulja i popravke klima-uređaja, da bi nešto posle videli automehaničara kako se vozika u njihovom automobilu i odlazi da kupi hranu.

Dok je vlasnica uverena da se automehaničar vozio u njenom automobilu zbog uživanja, on je tvrdio da je reč o probnoj vožnji, a na njegovu stranu su stali i neki korisnici društvenih mreža koji smatraju da se, na primer, klima-uređaj mora testirati u vožnji i da nije ništa strašno ako je automehaničar pritom skoknuo do restorana.

Vlasnica i njen suprug svoj su automobil spazili dok su čekali na semaforu.

"Moj suprug je rekao: Draga, mislim da je to naš auto. Pa smo ga pratili. Vozio je tako brzo da nismo mogli ni da ga stignemo", objavila je Agredano-Kuirino na Fejsbuku.

Napokon su uspeli da stignu automehaničara kada je stao da kupi hranu. Usledilo je neugodno sučeljavanje.

"Rekla sam mu: "koji k.... radiš s mojim autom"? Nije mogao ni da me čuje jer je puštao muziku tako glasno sa spuštenim prozorima. Dok je utišavao muziku rekao je: "Ovo nije tvoj auto". Rekla sam mu da jeste i da sam ga upravo ostavila na servisu. Potom je rekao: "Samo sam ga odvezao na probnu vožnju". Pitala sam ga uključuje li probna vožnja i kupovinu hrane u mojim kolima. On je potom rekao: "Prestani, nerviraš me", napisala je vlasnica.

Vlasnik servisa je poručio da je reč o neugodnom incidentu, da ne podržavaju ovakvo ponašanje i da se neće ponoviti. Vlasnici automobila su ponudili novčanu naknadu, ali ona je odbila.

Kurir.rs/ Vecernji.hr Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Policajci joj stavili lisice i strpali u auto! GRDNA GREŠKA JER SU OSTALI I BEZ NJE I BEZ KOLA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track