(VIDEO) POZNATI FIZIČAR ZALEDIO SVET U PROGRAMU UŽIVO: Za uragane u Americi odgovorni su tajni eksperimenti!
Foto: Reuters i Printscreen/ Youtube, Foto: Reuters, Printscreen YouTube

ČEKA NAS PAKAO

(VIDEO) POZNATI FIZIČAR ZALEDIO SVET U PROGRAMU UŽIVO: Za uragane u Americi odgovorni su tajni eksperimenti!

Planeta -

U intervjuu koji je emitovao CBS, svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izjavio da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekpia CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvenicije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“. Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

Kurir.rs/ CBS

Foto: Reuters i Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

GDE IRMA PROĐE TU OSTAJE PUSTOŠ! Najsnažniji uragan ostavlja apokalipsu iza sebe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track