POZNATI KUVAR ENTONI BURDEJN ZAPRETIO: Spremam otrov Trampu i Kimu
Foto: Profimedia

Opasno

POZNATI KUVAR ENTONI BURDEJN ZAPRETIO: Spremam otrov Trampu i Kimu

Planeta -

Surovo Voditelj CNN poručio da bi predsedniku Amerike i lideru Severne Koreje spremio kukutu, otrovnu biljku koja se koristi za egzekuciju

NJUJORK - Entoni Burdejn (61), jedan od najpoznatijih kuvara na svetu, izjavio je da bi otrovao Donalda Trampa, predsednika SAD, i Kim Džong Una, lidera Severne Koreje.

Burdejn, koji na TV stanici CNN vodi popularnu emisiju „Parts Unknown“, rekao je da bi, ako bi ga angažovali da kuva na sastanku Trampa i Kima, spremio kukutu, otrovnu biljku koja se koristi pri egzekucijama.

Kelj na samitu

Burdejna su pitali šta bi pripremio za jelo na eventualnom mirovnom samitu dvojice lidera. - Kukutu - rekao je odsečno Burdejn. Video sa odgovorom objavio je prošle nedelje portal TMZ, ali tek sad je postao hit na internetu. Novinari Foks njuza su pozvali kuvara da pojasni svoj odgovor, a on im je u šali odgovorio: - Mislio sam da kažem kelj, a ne kukuta. Kuvar je istakao i da nikad ne bi snimao emisiju u Severnoj Koreji, državi u kojoj većina ljudi gladuje. - Kim je zli debeljko - rekao je on.

Preti mu otkaz

Popularni kuvar bi zbog nepromišljenog odgovora mogao da dobije otkaz na CNN. Podsećamo, ova TV stanica je nedavno otpustila komičarku Keti Grifin zbog poziranja s krvavom odsečenom glavom koja je ličila na glavu Donalda Trampa.

Burdejnu ovo nije prvi put da negativno govori o Trampu. On je prošle godine rekao da nikad ne bi večerao s tadašnjim kandidatom za predsednika SAD. - Apsolutno je*eno ne. Ja sam Njujorčanin i ne bih išao s njim na večeru ni pre deset godina, kad mi se samo gadio - rekao je Burdejn.

ČINJENICE

Entoni Burdejn rođen je u Njujorku

Njegovi roditelji su poreklom Francuzi

U mladosti je radio u brojnim restoranima

Bio je šef kuhinje u nekoliko njujorških restorana

Ženio se dvaput i ima jednu ćerku

Od prve knjige „Poverljivo iz kuhinje“ iz 1999. zaradio je 50.000 dolara

Ta knjiga je 44 nedelje bila najčitanija i prevedena je na 22 jezika

Ima plavi pojas u brazilskom džiju-džicuu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track