(VIDEO) USRED BELA DANA REŠIO DA DEVOJCI OČITA LEKCIJU: Umesto toga bahati Rus naučio šta znači ulična pravda!
Foto: Screenshot

brutalno

(VIDEO) USRED BELA DANA REŠIO DA DEVOJCI OČITA LEKCIJU: Umesto toga bahati Rus naučio šta znači ulična pravda!

Planeta -

Nepoznati mladi nasilnik, koji je u utorak ujutro u centru Kalinjingrada udario devojku pesnicom u glavu, brzo je kažnjen zbog svoje sramotne reakcije jer se jednom sugrađaninu nije nimalo svidelo što se okomio na slabiji pol.

Muškarac u beloj majici na identičan mu je način pojasnio da to tako neće ići, a povod čitavom incidentu, u kojem je učestvovalo nekoliko ljudi, bio je prelazak preko ceste.

Naime, mladić na pešačkom prelazu odlučio je da prisili taksistu da se zaustavi ispred zebre, što je u putniku sklonom agresiji probudilo potrebu da napusti vozilo i krene da deli svoju pravdu.

Muškarac u beloj majici odmah mu je uzvratio, baš kao i njegovom jednako ratobornom prijatelju, a u priču se umešao i taksista koji je stao na stranu svojih klijenata.

Muškarca u beloj majici poprskao je suzavcem po očima, što su mladići pokušali da iskoriste, ali srećom i taj je građanin uz sebe imao društvo, prijatelja koji ga je zaštitio od napada.

I dok policija još uvijek pokušava da utvrditi identitete učesnika tuče, kao i okolnosti, korisnici društvenih mreža zaključili su da je par prelazio na crveno svetlo i da partner devojkse glupo postupio kada je telom odlučio da zaustavi saobraćaj.

Istovremeno su očekivano redom osudili divljaka koji je devojku povredio odnosno pohvalili prolaznika koji joj je istog trenutka priskočio upomoć.

Kurir.rs/magazin.ba

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Policajci joj stavili lisice i strpali u auto! GRDNA GREŠKA JER SU OSTALI I BEZ NJE I BEZ KOLA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track