ESKOBAROV BRAT SAVETUJE TVORCE POPULARNE SERIJE: Morate da angažujete profesionalne ubice kao obezbeđenje
Foto: Youtube/Printscreen

EKIPA NARKOSA U OPASNOSTI

ESKOBAROV BRAT SAVETUJE TVORCE POPULARNE SERIJE: Morate da angažujete profesionalne ubice kao obezbeđenje

Planeta -

Samo nekoliko dana pošto je ubijen jedan od lokacijskih menadžera serije “Narcos“ dok je tražio nove lokacije za snimanje u Meksiku, oglasio se brat Pabla Ekobara.

Roberto De Hesus Eskobar Gavirija, koji je bio glavni računovođa Pablovog narko-kartela, izjavio je za “Holivud reporter“ da bi ekipa serije trebalo da unajmi kriminalce za obezbeđenje.

“Morate eliminasti sve pretnje. Jedan dan sam išao kroz džunglu sa 2 miliona dolara raspoređenih u 100 računa. Vojska je tada tražila mene i Pabla i odjednom su počeli da pucaju na nas. Pablo, nekoliko ljudi iz obezbeđenja i ja smo počeli da trčimo u mali kanal sa vodom i otplivali. Sve smo to uradili bez pištolja. Ako imaš mozak, ne treba ti oružje. Ako nemaš, onda ti i te kako treba“, rekao je.

On je, takođe, iskritikovao i glumca Vagnera Mouru koji tumači lik Pabla Eskobara.

"Ovaj tip je Brazilac ne Kolumbijac. Kakvo on glumačko iskustvo ima? Da li on poseduje iskustvo u kokainskim transakcijama, da li je oprao milijarde dolara? Ili je sisao prst i pio majčino mleko do danas? Ja ne pijem mleko", naveo je Gavirija u tužbi koju vodi protiv Netfliksa jer smatra da serija ne predstavlja lik njegovog brata na pravi način.

Producent Karlos Munjoz Portal (37) ubijen je dok je tražio lokacije u Meksiku za snimanje naredne sezone. Izrešetan automobil pronađen je na zemljanom putu u San Bartolomeju, a u ovoj oblasti poznato je delovanje narko kartela.

Kurir.rs/Telegraph.co.uk

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track