(VIDEO) APOKALIPSA VIDLJIVA GOLIM OKOM: Teoretičari zavere tvrde da je na snimcima misteriozna planeta Nibiru, koja će u subotu udariti u Zemlju!
Foto: Printscreen Volimpodgoricu.me

kataklizma

(VIDEO) APOKALIPSA VIDLJIVA GOLIM OKOM: Teoretičari zavere tvrde da je na snimcima misteriozna planeta Nibiru, koja će u subotu udariti u Zemlju!

Planeta -

Poklolnici Sudnjeg dana veruju da će ogromna planeta zvana Nibiru ili Planeta Iks uništiti Zemlju direktnim udarom ili vema bliskim prolaskom pored naše planete Hrišćanski fanatici kažu da će mitski svet vanzemaljaca postati vidljiv ove subote - 23. septembra 2017. godine. Ali mnogi takozvani "nosioci istine" tvrde da već mogu da vide Nibiru. I fotografije i video snimci već počinju da se pojavljuju na mrežama. Producent filma i stručnjak za Nibiru Juval Ovadia objavio je nekoliko slika na kojima tvrdi da se planeta pokazuje na nebu iznad Zemlje. On je rekao britanskim medijima: "Činjenica je da prijatelji i ja vidimo Nibiru golim okom".

"Prošle godine smo u različitim prilikama napravili najmanje 10 video snimaka i fotografija. Tu je, bez sumnje, i sve je bliže. Kada zumirano jasno možemo da vidimo dugačak rep sa svim meteorima." Met Rodžers - teoretičar zavera koji skuplja dokaze o Nibiru - takođe tvrdi da ima video o spomenutoj planeti. Snimak pokazuje crvenu mrlju sa okruglim crnim predmetom ispred nje. Čini se da je crni objekat Nibiru i emituje crveni ton.

Rodžers tvrdi da NASA i svetski lideri znaju da je Planeta Iks tamo - ali oni to zataškavaju kako bi sprečili paniku.

Mit o Nibiru Kataklizmi datira iz 1976. godine, kada je pisac Zakaria Sitčin tvrdio da su dve drevne bliskoistočne kulture - Vavilonci i Sumerci - rekli o ogromnoj planeti - Nibiru - koja je obilazila oko Sunca svakih 3.600 godina.

Samoproklamovani vanzemaljski psiholog Nensi Lider upozorio je da će Nibiru pasti na Zemlju, što je zvanična nauka demantovala

Ali onda su ugledni astronomi sa Kalifornijskog instituta za tehnologiju najavili da su pronašli dokaze o stvarnoj planeti koja ima 10 puta veću masu Zemlje koja postoji u spoljnim stazama Solarnog sistema.

Kurir.rs/Daily star

Foto: Nasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track