SILOVAO JE BLIZNAKINJU SVOJE DEVOJKE: Njegovo obrazloženje je rasturilo porodicu!
Foto: Profimedia/Ilustracija

sramno

SILOVAO JE BLIZNAKINJU SVOJE DEVOJKE: Njegovo obrazloženje je rasturilo porodicu!

Planeta -

Dečko je silovao sestru blizakinju svoje devojke, a onda je policiji rekao kako je to slučaj pogrešnog identiteta, čulo se na sudu. Napadač, 24, sada je zatvoren nakon što se prijavio. Juče je osuđen na četiri godine zatvora nakon što je osuđen po svim pojedinačnim tačkama silovanja i nepravednog napada u Melburnu u Australiji.

Napad je rasturio porodicu i bliznakinje više ne govore međusobno. Na sudu se čulo da je žrtva nedavno raskinula vezu i da se odsela sa svojom sestrom i njenim dečkom.

Dok su ona i dečko bili sami u kući, ušao je i njenu sobu i silovao je. Nakon toga, pozvao je svoju devojku i prijavio da ga je njena sestra napastvovala. Takođe je rekao policiji da to ničim nije isprovicirao. Zatim je promenio priču i rekao da je "zbunjen" jer su žrtva i njegova devojka identični.

Sudija okružnog suda Feliciti Hampel je rekla: "Bizarno je da ste razgovarali sa [žrtvom] o njoj i njena pitanja odgovarali više od sat vremena". Ona je bila u svojoj sobi, a ne onoj koju ste delili sa svojom devoskom." Na sudu se čulo da je žrtva više puta pokušavala da se ubije.

Kurir.rs/Mirror

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO:Svekar umešan u ubistvo pevačice? Njegov mobilni pronađen na mestu zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track